BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 28 mars 2012

onsdag kväll

Lille man sover , man känner sig lagom mör , hostar som idiot!
Jäval humörsväningnar och bara bläää , super trött och så då!! Tror jag är bra less på att vara dåligt nu , inte kunna träna , vara trött osv...

Just nu kollar vi på efterlyst, skulle bara vilja somna i tid och känna mig utvilad:)
Så himla sugen på att gå ut på lördag , men frågan är om man är bra tills dess!! är jag det så ja då hade jag gäran gått ut , fan vad länge sen det var, dansa ha lite kul liksom;)Så snälla nu vill jag bli bra;)

Ha en toppen onsdag hej hej

Visade sig att jag hade lungeinflamation , trumhinnan hade gåttsönder och har en inflamation på ena sidan av huvudet och ner på halsen så där för som jag kan känna mig lite vinglig , för det sätter sig på balans sinnet sa farbror doktorn! kul känner jag, men då är det ju inte konstigt att jag mår som jag gör... och har nu fått pencilin som ska ätas i tio dagar.. Och har det inte blivit bättre tills fre så skulle jag höra av mig sa han , el om det blir värre! Så hur fan känner jag mig i dag! Jo inge bättre iaf , fick även gå ner i gäst rumet i morse och lägga mig för jag hosta som fan och var rädd att väcka dom andra , medans jörgen snarka så huset skaka!Så nu hoppas jag blir bättre snart för nu har jag varit dålig så länge! så tur jag tog mig i kragen och gick till doktorn:)
Men får jag aldrig vila så är jag övertygad om att det kommer ta längre tid och bli bra , med mitt tempo allt jag gjort och ingen vila har säkert gjort att jag fortfarande är dålig! så ingen träning el nått för mig jag måste bli bra nu:)


Desutom så betala vi resan i går till egypten i går så nu är det klart ! vi drar den 16 april i 7 dagar , sol bad och värme:)Med goda vänner!! toppen:)


lille man hjälpte sin kära mamma och damsuga i går  sen ville lille man kissa sa han så då gick han in på toa och skulle sätta sig på toa 
hahahah sötnosen då , så då fick han pröva det med :)
dok fick vi hålla i han , så han inte ramla i <3
budget handla 
går lika bra det gott lukta den me:)


men tur jag hade som färgar håret så ofta , så nu kan jag ju färga satan och slippa se det gråa hårstråna hahah..
desutom tänkte jag försöka göra lite slingor i detta hår , snyggt till sommaren tycker jag, får se hur det 
blir när man ska göra det själv men jag är inte så rädd för att pröva som tur är:)


Dagen i dag, ja ni försöka bli bra , sen vet jag inte så mycket mer, ringa lite samtal, kolla lite med dagis då patrik sak vara hos syster och fredik medans vi är i egypten, ringa syster då det bara glömdes bort i går , sen får vi se vad man orkar ! Lille man och den stora är hemma i dag med så jag lär passa på och vila :)

puss och kram så länge:)