BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 8 april 2011

uppe med min lilla förkylda kille

Uppe med lille man , näsan rinner och han hostar i gen , fasen inge kul , stackars liten!!!
Och helsikeeeee vad det blåser ute, lär ju fan blåsa till månen i dag om man går ut hahaha;)
Ja i går vara det film maraton bara och jag somnade , så skönt , brukar aldrig kunna sova på dagen , så kändes toppen att få sova några timmar på dagen;)


I dag blir det träning ifa , super skönt ska det bli;) Sen frågade Jenny om vi ville komma på middag i dag så det tackar man ju inte nej till så klart, alltid trevligt att bli bjuden på middag;) Så middag hos Jenny då! ;)


Ja tvätt tvätt tvätt i stora lass i gen fy fan*!!! Så tvätta bör jag ,får se om det finns någon tid!Ja just det ja ,måste ju påminna mig själv om att köpa DESKUTAN I DAG... ska ju opereras i gen på måndag ju!!! Jag är skit nervös för att jag ska vara vaken, lär ju svimma el nått!!!!! Fy fan!!!!


Men hörrn vi hörs sen nu ska jag torka näsan på lille man;) 
kramizjamis

tål fan ingenting längre

Alltså vad är grejen, i går så tog jag nån öl jag hade hemma när jag höll på att rensa bland gammalt skit och slängde en jäkla massa, ja då tror man ju fan inte att man ska bli dålig dagen efter!!!!!!! Jooo då jag blir det!! Va fasen känner jag jag tål ingenting längre ju! Ont i huvet och mår fan inge bra alls ju!! Alla andra kan ju ta nån öl så mår dom prima dagen efter , men INTE JAG!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmm kanske inte ens värt att ta 1 bira nångång om jag ska behöva må dåligt!!
IAF så har jag redan slängt 2 sopsäckar med skit, ja ni ser varför samlar man på sig för!! Ne ut med allt gammalt så in med det nya så småning om;) Börja lite på nytt kan vara skönt!


I dag har jag smält i mig kebab, mmmm jätte bra verkligen!! Snart blir det en film och inte göra så mycke!!! skönt det med ;)


Min gosfis joddlar här i bakgrunden och jag känner att det är dags att byta blöja hahah... så ha en bra fredag så hörs vi;)