BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 27 maj 2012

super trött

Lille man vakna vid sju, och jag somna inte fören vid halv ett , så aa man är bra trött nu!!
Han blir hemma i dag för jag och jenny ska i väg på HLR övning i dag som ingår i våran kurs , inte alls sugen på det i dag kan jag lova, bläää, trött och vill bara sova typ i dag !!Så nu hinka kaffe och göra det bästa av dagen då. Och vad hände med vårt väder då , kul nu är det ju typ kallt ute!!!
Hoppas ni får en bra dag vi hörs senare puss

MORS DAG

Grattis till alla mammor i dag:)
Jag säger grattis till min ÄLSKADE MAMMA MED , synd jag inte fick fira den med dig, men jag saknar dig hela tiden och tänker på dig, och du är och förblir bästa mamman<3 älskar dig

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

I går var vi ju ut alla , nya, gamla vänner man inte träffat på jätte länge , så det var verkligen skit kul,först var vi hos syster sen drog vi till Hogges alla. Det var skit kul tills ja det var lite tjafs mellan mig och Jörgen då!! Och i dag mår Man ju allt annat en bra hahah, el ja Jörgen har ju spy maraton och mår piss och det förtjänar han faktist lite i dag så hahah!!

Ja jag var säker på min sak att ne fan dra du åt helvete vill aldrig mer se dig, men så kom han hem här på morgonen med värds ongest att han inte åkte med mig hem i går och så, och ja som man är då en söndag bakis k.. och jävlig och har ett varmt hjärta där man bara ändå älskar sin shreek men ändå är så jävla arg på han i bland då han inte tänker som han ska , aa , ni fattar förhållande /kärlek är fan svårt och drygt många gånger!! Fan lättare att hata en att älska , tänk att det ska vara så svårt i bland, ja det blir det när man tänker helt olika osv... men men kärleken är väll starkare en massa dumma ord och bråk osv.
Framtiden och tiden är den so visar..

Så karln min har haft spy maraton , ongest osv och jag har lagat mat och bjöd över syster , freddan och Jenny sådom var hit och vi käka tillsammans så det var mys, sen vart det ett bad för lille man och nu försöker få skrutten att sova;)
Själv är jag helt slut just nu och har tvär ongest för jag ska vara klar med skolan typ nu!!!

kul jul 

Men tacka all brudar och killar för i går :)
sjukt kul att träffa alla , det får vi snart göra om:)

nu blir det slappare en slappast!
efter att ha firat mors dag med dom andra på vårt lilla sett hahaha<3