BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 20 juni 2012


Just nu är jag på jobbet , jobbar natt! Går dagen hände inget specilet ,vart lungt och mys med min son<3 Fortfarande lite förkyld men annars går det framåt , han var på dagis i dag , jag sov ut en stund iaf , så jag skulle palla med natt jobbet . Sen var det ju strålande sol Så la mig och glassa i solen med hörlurarna på , skööönt , har ju inte hunnit legat ett skit i solen, så var ju likosm på tiden:) Så fort jag sättre på musik i lurarana så tänker jag på mamma och det e sjukt skönt att bara få koppla av och tänka på tiden med mamma , samtidigt som det är sjukt ledsamt att veta att hon inte finns hos mig på det settet jag vill<3 Det ända jag tänker när jag inte har nån ork är att "jag vet vad hon hade velat nu" och " vad hon hade tänkt om det här,det här hade gjort henne stålt" Allt det här som hänt har gjort mig sjukt mycket starkare ..


Iaf så börja ett av mina favvooo program i dag celebrity rehab!! Bara älskar det programet, har ju själv suttit i samma båt, och vet hur det var , men kan vara bra att bli påmind i bland om hur det faktist var och att det finns inget i hela världen som skulle kunna få mig att gå tillbaka till det levandet!!  Det visara inte bara att just "droger " då menar jag som alla tror att typ amfetamin , röka , kokain osv " utan även som alkohol, anabola , sex , träning , matmissbruk osv... Finns hundra tals olika beroenden , missbruk att kämpa med som folk kan ha!Och oftast är det så att den som varit beroende av "drogerna" går ofta över till ett annat beroende , kan vara vad som helst det! Som jag gick över till även träning, kontroll över maten osv !!  Många som gör det!
Men iaf så gillar jag det programmet för det visar verkligen hur det är och ser ut och hur det även är för dom som är kända osv! Finns massa folk som dömer , som inte vet nått om det alls , varför man börjar , varför man fortsätter, osv.. Utan bara dömer , för dom inte har en aning, sådana människor som dömer och säger " va fan ryck upp dig osv " Dom borde kanske se sådana program för att kanske förstå osv.. Dom har kanske levt en skyddad värld där inte sånt ens fans i närheten , vilket är bra så klart. Men att yttra sig utan att veta är bara dumt! Att lära sig om varför osv , tror jag bara är bra , för nångång i livet stöter man på det... Säkert nått av alla olika beroenden som finns ! Eftersom jag själv har min ryggsäck så vet jag hur jag ska hantera allt , mig med kan lova när kriser kommer  kan det bli tufft!!! Som när mamma dog , men jag klara det med!! I stället kan jag som inte heller är bra , när jag mår piss , så blir jag i stället besatt av hur min kropp ser ut , träning , mat och sånt!! Självkänsla och självförtroende är alltså då på NOLL!! Och det ända man vill är att bli älskad då!! Men det är svårt att älska andra och bli älskad om man inte älskar sig själv först!! Det är ju mig och min kropp jag lär leva med hela livet , så kan jag göra så jag gör det, och att träna , äta så jag mår bra hitta en balans i ALLT!! Då mår jag iaf mycket bättre;)


Nog om det nu men iaf  Jobb i natt och samma visa i morgon med, ledig midsommar som det ser ut nu iaf och på lördag blir det fira systers karl"kille" hahha;)
Ne nu lär jag glo lite på tv och fixa dona lite så man inte somnar:) puss och godnatt till er som får sova <3

fitt onsdag

AAa bara känns så , för jävla trött efter att ha jobbat 30 timmar på 2 dagar , nätter!! Sovit ca 6 timmar på 2 dagar , neee inge toppen humör va!! Det ska ske en förändring hemma med nu annars har jag fått nog!! Räker med att man är trött , har barn , ska fixa med allt osv ... Orkar inte be om nå mer hjälp nu!!! Alla vet hur stressad jag är pga av allt , då hjälper man i stället för skälper!! En annan sak , jag är ingen SAK, JAG ÄR MED EN människa!! Som behöver leva !!Sommmmm allla andra!

Inte bitter men allt går till en gräns:)

Jobb i morgon med , ledig midsommar så det e skönt , jörgen ska spela golf och det gör han nu med ..Men på lördag ska vi fira systers kille , det ska bli kul:)

Eeefan ingen lust att skriva i dag , ska lägga lille man och sen mig själv , ha de bäst