BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 11 mars 2012

over and out

När min sambo drog kan jag lova det vart livat hemma!!
lyssna inte ett smack! upp bordet 40111 gånger , gjorde inte nått man fick , slogs , jävlas med varandra och mig! kan lova jag är slut nu hahha, ja tänkte det för mig själv att när jag jobbar på dagis så är det bra lättare en vad det var dom timmarn då jörgen åkte! alltså jag var mest med dom själv när jörgen vara hemma i dag på dagen med men då var det mycket bättre men sen alltså vart dom som två vilddjur! dom vet ju kanske tyvär att mamma /moster går att testa hah..
Men allt har gått bra iaf , och nu har milo åkt och lille man ligger så vad tror ni jag ska göra???


SOVA:) PUSS HEJ

galenskaper och rakartyg

kan man ju minst säga om Milo och Patrik!

och hej svullen mage!!!
vad fan ser ju inte klokt ut!!!

borde fisa satan kanske?!!just nu ska patrik upp på bordet hela tiden milo hoppa i soffan!! alltså jag går och lägger mig hahah;)
Jörgen har åkt och kommer i kväll, inte för det är nån större skillnad men då är man ju iaf 4 ögan, men det går bra , dom är bara lite vilda, och bra är väll det:)
Kul med dom är att dom faktist inte bara slåss och busar med varandra dom faktist har kul med , jävlar vad dom snackar hemligt språk eller nått;)
sen helt plötsligt skulle Patrik gå på pottan så då stod dom och köa till pottan!!
så ne nu ska vi fortsätta busa så vi hörs;)

MJUKISARNA PÅ 
SKÖÖÖNT LIKSOM OM MAN BLIR TVUNGEN ATT GÅ NER I SPAGAT ELLER NÅTT:)


NU SOVER BUSFRÖNA , SÅ PASSA PÅ OCH FÄRGA HÅRET , TA EN DUSCH OCH FIXA LITE!
ÄLSKLING SKA I VÄG I DAG OCH GÖRA LITE TESTER ANG BRANDMANS GREJEN SÅ HAN KOMMER HEM I KVÄLL NÅN GÅNG SÅ JAG OCH KILLARNA SKA BUSA SJÄLVA SEN;)

I MORN VÄNTAR JOBB OCH JÖREGN SKA PLUGGA, ÖVA OSV I 2 VECKOR NU ANG BRANDMANS UTBILDNINGEN ,SÅ HAR LAGT OM LITE TIDER PÅ PATRIKS DAGIS DÅ JAG HÄMTAR VARGE DAG NU OCH SÅ:) MEN DET SKA FUNKA DET MED, I MORN BLIR DET ÄVEN TRÄNING...

OM DET ÄR NÅ FOLK JAG RETAR MIG PÅ SÅ ÄR DET MÄNNISKOR SOM BARA HAR HELT FEL ATTETYD, SOM BARA SER SVART PÅ ALLT! INTE GÖR NÅTT ÅT SAKEN INTE FÖRSÖKER ENS UTAN BARA SER ETT MÖRKER OCH INGET HÄNDER! OM MAN INTE ENS FÖRSÖKT UTAN BARA GNÄLLER OCH INTE GÖR NÅTT ELLER TAR HJÄLP OSV DÅ FÅR MAN FAKTIST SKYLLA SIG SJÄLV! ALLA KAN INTE GÅ LIKA LÅNGT MEN ALLA KAN FAKTIST , ALLA KAN NÅTT OCH ALLA KAN FAKTIST NÅ SÅ GOTT SOM SINA MÅL TROR JAG OAVSETT, VART DU KOMMER I FRÅN VAD DU GJORT ELLER GÖR! BARA MAN KÄMPAR OCH FÖRSÖKER, JAG TROR INTE MAN BLIR FÖR GAMMAL HELLER FÖR ATT LYCKAS MED NÅTT!!! OCH LYCKA HAR INGEN ÅLDER HELLER FÖR DEN DELEN! GNÄLLA LITE , DET KAN MAN GÖRA NÄR MAN PRÖVAT OCH DET INTE FUNKA DÅ ELLER ALLT GICK INTE SOM DET SKULLE ! MEN DÅ HAR MAN IAF PRÖVAT OCH KAN VARA GLAD FÖR DET! INNAN DESS, VAR TYST TACK!

fullt össsssssssss

Med grabbarna bus, kusin bus så det står härliga till, men nu börjar dom bli trötta så snart dags för lunch sova:) sööönt, lite vila för mig med då eller inte , kanske ta en dusch:)


milo <3


Blir inga fler barn i denna familj iaf , fören jag slipper ta hand om både lille man och min sambo hahah, känns ju redan som jag har två , så när jag slipper vara nån "mamma åt den stora då kanske vi kan ta och fundera på saken hahah!!

hör sen nu ska jag natta Milo<3