BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 11 mars 2012

NU SOVER BUSFRÖNA , SÅ PASSA PÅ OCH FÄRGA HÅRET , TA EN DUSCH OCH FIXA LITE!
ÄLSKLING SKA I VÄG I DAG OCH GÖRA LITE TESTER ANG BRANDMANS GREJEN SÅ HAN KOMMER HEM I KVÄLL NÅN GÅNG SÅ JAG OCH KILLARNA SKA BUSA SJÄLVA SEN;)

I MORN VÄNTAR JOBB OCH JÖREGN SKA PLUGGA, ÖVA OSV I 2 VECKOR NU ANG BRANDMANS UTBILDNINGEN ,SÅ HAR LAGT OM LITE TIDER PÅ PATRIKS DAGIS DÅ JAG HÄMTAR VARGE DAG NU OCH SÅ:) MEN DET SKA FUNKA DET MED, I MORN BLIR DET ÄVEN TRÄNING...

OM DET ÄR NÅ FOLK JAG RETAR MIG PÅ SÅ ÄR DET MÄNNISKOR SOM BARA HAR HELT FEL ATTETYD, SOM BARA SER SVART PÅ ALLT! INTE GÖR NÅTT ÅT SAKEN INTE FÖRSÖKER ENS UTAN BARA SER ETT MÖRKER OCH INGET HÄNDER! OM MAN INTE ENS FÖRSÖKT UTAN BARA GNÄLLER OCH INTE GÖR NÅTT ELLER TAR HJÄLP OSV DÅ FÅR MAN FAKTIST SKYLLA SIG SJÄLV! ALLA KAN INTE GÅ LIKA LÅNGT MEN ALLA KAN FAKTIST , ALLA KAN NÅTT OCH ALLA KAN FAKTIST NÅ SÅ GOTT SOM SINA MÅL TROR JAG OAVSETT, VART DU KOMMER I FRÅN VAD DU GJORT ELLER GÖR! BARA MAN KÄMPAR OCH FÖRSÖKER, JAG TROR INTE MAN BLIR FÖR GAMMAL HELLER FÖR ATT LYCKAS MED NÅTT!!! OCH LYCKA HAR INGEN ÅLDER HELLER FÖR DEN DELEN! GNÄLLA LITE , DET KAN MAN GÖRA NÄR MAN PRÖVAT OCH DET INTE FUNKA DÅ ELLER ALLT GICK INTE SOM DET SKULLE ! MEN DÅ HAR MAN IAF PRÖVAT OCH KAN VARA GLAD FÖR DET! INNAN DESS, VAR TYST TACK!

0 kommentarer: