BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 2 oktober 2011

lite som hänt läskigt värre

I dag har det varit en slapp söndag! Fast jag var ute och gick i morse en promenad fan vad skönt det var;)
Sen åkte jag in till min syster en stund och hälsa på med patrik!
Sen hem laga tacopaj och spela jävlar bingo lotto som man ALDRIG VINNER PÅ!!
Snart blir det sussa;)Men i går hände nå jävlar läskigt tycker jag iaf!!
gick ut och rökte så var det helt beck svart på altanen men jag hörde nått ljud, så det lät som någon stod en halvmeter i från mig men jag såg inget. så vart rädd och gick in och sa till Jörgen men han gick bara ut för att kolla , trodde vell inte det var något men när han gick ut och skulle gå runt huset då hörde han ju med nån och killen eller killarna börja springa så då sprang ju Jörgen efter med basboll trä . men fick inte fatt dom! Men tur var väll nästan det! Kan ju inte tänka mig att dom skulle komma till baka, ni kan ju bara tänka er hur det såg ut, en galen hulken med basboll trä !! nej skulle inte tro dom vågar sig tillbaka!
Men tanken på att nån har iaktagit mig gör mig fan rädd och att det verkligen var nån där!! Tror det var inbrott dom var ute efter, eftersom grannarna här har massa loppis! men jag vet inte men jag tror det!!! Hade dom velat nå med oss så hadee dom gått på när jörgen sprang ut helt galen!!

Så nog om det, helgen har varit bra!
och ordning håller det på bli hemma , lille man sover i sitt nya rum och det går super. i dag sov han till halv nio!! helt galet skönt hahah<3

Så här vart fondväggen;)


Mitt hjärta på dagis som äter med hela han<3


mina killar<3

Puss hej vi hörs snart<3