BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 30 juli 2012

Om inte jag får sova ut snart då kommer jag bli tokig! Så jävla trött! Nu börjar huvudet dunka me! Men snart får man åka hem:) dålig sömn så blir man ju allt annat en människa ! Hoppas på att vi har hunnit flyttat tills Patrik fyller år;) tänk att min lilla har snart blivit 2 år! Helt galet;) nått jag inte ser fram i mot det är julen , fy ich usch ! Den enda jag känner att jag vill ge jul är ju min son så klart , men annars är det inget jag helst vill vara med om! Men ska göra det för Patriks skull:) ingen Spanien för mig iaf , upptäckte att dom pengarna inte finns just nu , så jag skippar det , men det gör mig inget faktiskt! Jag har annat jag kan pyssla me och sen hade jag och en vän kanske plan på att dra på nå lite mindre äventyr som inte behöver kosta för mycket;) så det blir lika kul de me:) sen har jag en liten önskan om att dra till pappa i Afrika med syster min:) hade ju inte varit så dumt liksom en resa och träffa pappa med syster :) hej hopp nu vill jag hem till min säng!

stinkande fötter och en glass i min mun

AA exakt så faktist !!käkar en tipp topp och känner att va fan hade jag inga strumpor på mig för i skorna , luktar ju satan nu hahah.. är på jobbet och är jävligt trött i dag , denna helg har INTE varit mycket sömn!! Så i dag jobbar man ett dubbel pass, för i morn drar jag och syster till stockholm:) Men som sagt bara bita i hopp och kämpa på;)


Ska ju överaska våran mormor på onsdag hade vi tänkt , så det kommer bli skit kul :) Sen träffa vänner och ha latjooo liksom!
I går kom jag på det ATT JAG HAR INTE UNDER DOM HÄR ÅREN VARiTI I VÄG OCH TRÄFFAT VÄNNER TYP SOM PÅ EN ANNAN ORT OCH HITTA PÅ NÅTT SOM TYP GÅ UT EL NÅTT, INTE EN ENDA GÅNG UTAN BARA HAFT MED PATRIK EL SÅ HAR JAG VARIT SOM DÅ JAG VAR GRAVID EL VARIT OCH TRÄFFAT MAMMA , EL SÅ HAR JÖRGEN VARIT MED!!! OCH DET E JU HELT SICK faktist..MEN JAG HAR MIG SJÄLV ATT SKYLLA ATT JAG INTE GJORT DET TIDIGARE  ;). Med tanke på min sambo då som varit till sina vänner ett par gånger och i åre och festat , i amsterdam, och massa ställen , men fan inte jag !!! Aldrig lämmnat dom 2 hemma själva för att jag ska åka och hitta på nå skoj!! och med tanke på att min älskling är borta ganska ofta och jag har haft patrik då , SÅ VAR DET VERKLIGEN PÅ TIDEN!!! SÅ JA JAG KOMMER NJUTA OCH KUL;)
OCH DET , DET KAN JAG LOVA JAG ÄR VÄRLD, OCH FLER GÅNGER KOMMER DET BLI::)


Imorgon ska jag ha 2 olika besök på sjukhuset och sen hem och paka och fixa innan det bär av, annars lungt och söönt:) Så nu ska jag och mina stinkande fötter jobba vidare , puss hej:)