BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 22 mars 2011

trött

Trött är jag av att Patrik vaknat i natt , men så nu så låga han och titta på mig och bara log och försökte prata med mig då kan jag ju inte bli annat glad;) Så då var det bara lägga över han i våran säng så myste vi, så nu är vi uppe<3


I dag ska vi pröva att ha Jenny här hemma med Patrik och se hur det går då om det funkar bättre!Jag hoppas det men går det inte så går det inte! 


Jörgen ska till skolan snart och jag ska ta och städa upp hemma och sen blir det träning , sen ska vi kanske åka och träffa syster medans jenny är här;) 
strul från början till slut

Kände på mig att att det skulle bli så här hela tiden, trodde det skulle funka att Patrik skulle kunna vara med Jenny men han vart sjukt ledsen, så hämtade han! Det är Patrik som är mammig och pappig just nu, och kliar i tänderna sen är han ju inte så van vid jenny, men jenny ska veta att hon var sjukt duktig och tack jenny för du har tålamod och orkar;) <3 du är bäst gumman;)Så moste försöka vänja han dom här dagarna nu och se hur det går;)
Annars blir jag hemma och faktist hade jag inte räknat med nå annat bara hoppats på att få göra nått den dagen han mucka!
Men magkänslan var så här hela tiden! Men får se vad som händer!
El så tar jag med mig Patrik och åker till stockholm och hälsar på så länge el så väntar vi till Jörgen kommer hem så åker jag ner själv när han kommer hem helt enkelt! Ja vi får se, bara trisst om Patrik ska vara ledsen och så!


Just nu känner jag bara för att dra och träna och sova , men kanske lite sent för att gå nu så tar det i morn! gooo natt;)

skaffa hjälm och hockyutrustning till patrik

Man blir ju livrädd nu när det e sån fart på han, Tror redan han slagit i lilla näsan 2 gånger här på morgonen för han står på huvet när han ska krypa, åla och sätta sig! Livsfarligt ju ! Ja jag vet dom ska lära sig men man e ju som man e , det läskiga är när han sätter sig upp och slår sig bakåt, inte kul:( Men men !! Det är full fart på han nu, tänk då när han börjar gå hahhah ååå herregud då blir det hjälm hahah;)


Nu dricks det kaffe och Patrik leker och busar, i dag ska vi pröva lämna han till jenny en hel natt och se hur det går med tanke på att vi ska göra det på fredag och vi bor ju grannar så är det nått så är det ju bara att gå dit! så bara hoppas att det funkar då:) Jenny kommer vara helt slut stackarn ju ;)Men det går nog bra det;)


Ska träna om ett tag annars vet jag inte ja jag och jörgen blir ju barn fria då sen på dagen så vore ju kanske inte så dumt att ängna oss åt varandra för EN GÅNG SKULL!!!!Den tiden finns ju liksom inte längre, så då får man passa på;)

Men vi hörs senare , nu är det dags att byta blöja känner jag;)