BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 5 juni 2012

sveriges national dag

I dag är det den dagn , som vi knapt får fira ju för då är man ju rasist, helt sjukt ju , är man i ett annat land , då jävlar ska det firas deras dag osv, men inte i sverige inte! Trotts att det är detta land som tar hand om invandrare , utlänningar osv på ett himla bra sett , det finns hjälp för alla som kommer osv! Och ändå ska vi bli rasister. För mig är det helt sjukt ... Så barn i skolor och sånt får ju knapt sjunga du gamla du fria, hahah aaa skratt retande! eller helt galet??


Iaf Milo vakna vid halv fyra i morse , sen dess har man vaknat till hela tiden , sen upp halv sju, så nee jag är inte pigg, vakna med huvudvärk och bajs trött, nu fullfart , bråk  och gnäll, det e kul hahaha...  aa sen ska jag kanske in och fika på stan och ha fri tid , fyyy fan vad skönt, om jag nu ens orkar!! Tränat hade jag velat orkat med , får se helt enkelt;)


Annars en lung dag <3

vildungar

Är i full gång , jävlar i mig !!! Och själv klart skulle Jörgen ut och fiska!!! neee det har ju aldrig hänt förr!Patrik är vildaste .....jaa jörgen får hämta mig på nån inlåst avd snart hahha;)
Så nu har iaf vart ute busat , käkat och även massa jordgubbar har vi smält i oss, jag bara längtar till dom ska sova just nu för patrik är så himla trottsig!!! aa man får faktist känna så , allt är inte guld och gröna skogar hahh!!
Iaf i morgon så ska jag var barn fri , barn fri tid kallas det......... sååå skönt , prisis som min sambo!
godmorgon

Godmorgon:)
familjen försov sig i morse så jag cykla upp med patrik efter vi hade ätit frukost, han älskar ju att få cykla med mig så det var bara kul för han , patrik är lite halt på ena foten då han hoppa från vardagsrumsbordet i går, men han har inte ont el nått och det var bättre i morse , så moste vara att han hamnat snett med lille foten:( Men vart det värre el att han får ont så ska dagis höra av sig! Nu iaf ska jag skriva klart det sista och sen till hc , sen hämta lille man och sen kommer Milo , syster ska ju operera brösten i gen så hon är på väg till stockholm hon, super nervös sås klart är hon!!! Hon ska göra ett lyft , hon har ju redan ett inplantat i brösten men hon tycker det hänger , aaa jag tycker hon är jätte fin så jag fattar inte men , hon tycker det så jag förstår henne :) Så nu hoppas jag hon  blir nöjd iaf:) Så milo ska sova här så hämtar dom han i morgon !


Nu blir det kaffe och skriva för mig så vi hörs sen:)