BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 20 juli 2011

aldrig blivit så rädd som jag vart i går

Som när Patrik klätrat upp på byrån och välter ner hela skiten över sig!! TOG EN SEKUND så låg han under den... Och den är tung!! Så sliter bort byro jäveln och då tror jag ju att han kan ju inte ha överlevt det där men jag hann inte reagera så såg jag att damsugaren låg under byron med , så det kan ha varit den som rädda han!! FYYY FAN jag grina som en tok för att jag vart så sjukt rädd!! Nu ska skiten ut , kaste den åt helsike!!!! ALLT ANNAT KOMMER JAG FASEN SPIKA FAST! Nej fy fan det vill man ALDRIG MER VARA MED OM..
Men hade tur , så han fick en lite bula och så men sen var det lungt, som tur var!!

Jo hadde ju jobbat natt från mån till tis , mm kom hem på tis morgon och skulle sova!! tror ni det gick??? nej 2 timmar sov jag , sen kom ju lilla Natha upp från berga till syster så då ville man ju träffa dom i går kväll så då vart det sigge hill och ut med dom! Trött var jag och är fortfarande, men tog bara nån öla så det var tvär lungt men KUL SOM ATTAN hadde jag! Och herrrreeeeeee gudars vad folk det var då överlat, aldrig sett så mycke folk på en tisdag i hudik!! Men det var skit kul iaf;) Åkte hem vi 1 tiden så det var lungna gatan!
Nu är min lill plutt hos sin faster till på söndag för jag moste jobba, jobba och jobba tills dess... så himla snällt att hon kan ha han;)vet han har det bra iaf<3
Men FASEN VAD JAG SAKNAR HAN<3 ska pussa pussa på han som bara den så fort jag träffar han, mmm känns tomt just nu! Men MORSAN MOSTE DRA IN STÅLAR SÅ  kan lille man få en jäkla rejser bil sen att köra hahaha;)

ALLTING GOTT, SLUTET GOTT, PUSS OCH HEJ<3 HOPPAS JAG KAN SOVA I MORGON BITTI ANNARS BLIR MAN VELL TOKIG;)