BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 21 maj 2012

Fan vad jag saknar mamma!!!
Tänker på henne hela tiden och just när man ska till och sova , varje kväll tänker jag på henne! Fattar fortafarnde inte att hon är borta!


Man kunde ju prata med henne om allt, och nu då, har ju ingen man kan liksom ringa och bolla med , och få råd och snacka lite skit med! Det var liksom henne man kunde säga allt till och bara få parat av sig , el få goda råd osv...


Hatar att hon inte finns längre , ongrar jag inte träffa henne mer innan hon försvann..Fan hon var verkligen en kämpE.
Vill mer en allt bara hon ska komma tillbaka och säga att det är dröm bara.. Tänk om man bara fick en dag till med henne och bara få hålla om henne och säga hur mycket jag älskar henne!
Klart hon vet det , men jag vill ändå bara hon ska komma till baka nu!


Jag vet att hade hon funnits i liv nu så hade jag tvingat hit henne och varit hos oss och myst med oss och träffat sina barn barn<3 gud vad jag saknar henne <3<3<3 älskade mamma...


Den här månaden ska jag göra en hyllning till min mamma och tatuera in en sak på min kropp, så är det bara<3


ne nu ska jag ut och gå och samla tankarna lite...

godmorgon!
kaffe i högsta hugg, morgonpromenad ska det bli sen plugga på! I morgon kväll kliver jag på ett natt pass sen blir det jobb även på fredag så då har jag inte så många dagar kvar att plugga så!
Och i helgen hoppas jag på en kul helg :)

Och nu måste jag fan skärpa till mig , jag har ju blivit jäkla mat vrak, men nu fattar jag varför iaf, det är ju för jag håller på att sluta röka så klart, röker ju fan nästan inget alls längre så då blir det liksom massa go saker i stället! Visst är det bättre men alltså nu får jag skärpa till mig! Så i kväll blir det gymet:)


Håller på att natta lille man , hör hur han håller på där uppe men snart sover han nog:)
Vi tog ett bad och myste lite , sen har vi inte gjort så mycket , så nu lär jag plugga lite till och glo lite tv sen blir det sussa:)just nu känns det som om jag skulle kunna äta i hjäl mig!!

sugen på allt och lite till!!

det är det här jag menar , man ber och ber , men inget händer!! Man diskuterar och allt ska bli si och så , men inget händer !!

aaaa känner jag bara!!!
Letar lägenhet i stan nu , var så jävla dum att jag inte tog min systers gammal,neee dum i huvuet är man!!!

Älskling vill inte flytta men det vill jag nu, känner mig instängd här som fan , har inte ett skit här ja, det ända man gör jobbar , pluggar och inte ett skit mer, kan inte ta sig som vill osv, jo träna och ut och gå då men sen då??! Ne så att bli särbo visst drygt men kanske ändå blir skit bra inte vet jag?! Sånt som märks men jag hoppas det!
Som det är nu så har jag varken en fritid el så stor möjlighet till att göra så mycket , och den gammla louise hon bara försvann , så ska försöka hitta henne i gen och få min tid med och kunna göra vad jag själv vill. Vi har diskuterat hundra gånger om det men ger oss inget och händer inte ett smack så då får vi bli särbo så får han sitt och jag mitt, är super less på att man alltid ska vara den som ska stå över allt och inte ha råd heller , men flyttar jag så har jag min ekonomi och mitt val och han sitt!! Det här funkar inte och jag mår piss av det!! sen trivs jag inte här och jag vill gärna göra om hemma och fixa och dona men möjligheten kom aldrig så nu har jag tröttnat!! visst hade jag fått göra det så hade jag nog trivst här, och det är ju det jag vill i gentligen , men känns som det ÄR LÅNG VÄG DIT! eL ATTVI INTE KOMMER KOMMA DIT!älskar min älskling så är inte det , jag vill bara få må bra jag med och bli den jag var en gång , just nu är jag bara instängd, som det känns iaf!!
Skönt att komma nära syster och stan och jobb och allt! och få ordning som man själv vill och få trivas med sig själv och allt runt om!! Är det inte så¨att när man älskar sig själv så kan man älska andra!!

Ska vara helt ärlig, känner mig helt jävla bläääää bara !! Och jag står fan inte ut med det nå mer så det är därför!! Jag är glad och så men ni vet inne i mig själv så mår jag inte hundra!
Önska bara i gentligen att jag trivdes här  och att jag inte kände mig instängd, men just nu gör jag inte det!

Svårt för andra att fatta kanske men så är det!!

så ja

NU SKA HAR JAG FÅTT EN TID FÖR ATT FÅ KOLLA OM JAG HAR ETT BRÅK PÅ MIN KROPPS PULSÅDER! HAR JU GÅTT RUNT MED EN JÄVLA ORO FÖR LÄNGE NU SÅ JAG HAFT JÄVLA ONGEST TILL OCH FRÅN , har läst om det ganska mycket efter som att det var det som mamma dog av, att den brast till slut! Och efter som mamma dog utav det så har hennes barn större risk att själv dö utav det el iaf ha ett bråk , som i så fall måste i många fall opereras, så det inte brister!! Och så här är det att det har ej med ålder att göra heller , finns folk som varit 10 år och det har brustit och dött på nån minut!! Brister det så är det 80-90 prosent som dör, men opererar man det så har man 80 procent changs att överleva i stället!!! Sååå ja jag ska nu få kolla upp det , och eftersom det finns i min familj så har jag rätt att få kolla det eftersom det kan gå i arv! Och mina en morbror misstänker dom även att det var så han kan ha dött , så då känner jag att jag mått piss av det , så nu kanske jag kan sluta nojja när dom gjort ett ultra ljud, så får jag veta i stället för att vara oviss!!!

jag bara hatar det

Att behöva be om hjälp!!! Men i bland måste man , jag är van och har alltid varit sån att göra allt själv , klara allt själv osv.... Jag känner mig misslyckad om jag ber om hjälp så därför skiter jag i det!! Och ber jag om hjälp som ex en enkel sak av min karl som kan du hjälpa mig ladda ner det här för det måste jag ha till skolan för jag är KÖRD SNART!!! joooo tjena tror ni jag har tjatat i hjäl mig el, tror ni det har hänt nått??? nopp!!!! I sånna lägen känner jag bara att jahopp så viktigt var mitt!!  Nu menar jag väll inte bara en sån sak men jag menar att be om hjälp i alla lägen man kanske behöver lite hjälp så är det svårt för mig ja!!!  typiskt!!


Jo nu sitter jag och pluggar och jag kan juu säga så här det ÄR KÖRT FÖR MIG!!! Hej då till mitt jobb, utbildning mmmmm...................... Så vad ska jag bli nu då tro???? Grönsakshandlare el?!! Ehh jag traglar väll på lite till så lär vi se, en är det väll inte kört ,men jag lovar det känns så!!! Blir inte förvånad iaf om jag får underkänt!!


TUMMEN UPP IAF


SÅ HÄR STOR OCH FIN VAR MIN MAGE I GÅR!!!

JO FÖR MYCKET SKIT MAT , STRESS MMM ANTAR JAG HAHAHAH:)

NE MEN HÖRRNI JAG LÄR JU FORTSÄTTA I STÄLLET FÖR ATT SITTA HÄR OCH SKRIVA , PUSS HEJ VI HÖRSgodmorgon

Lite trött men hinkar kaffe då , så snart blir det en morgon promenad så man pallar med dagen !! som kommer inne hålla plugga! Sen cykla upp och hämta mitt lilla hjärta<3


Höll på spy här på morgonen när det första programet på tv var när man vaknar om tjejer som opererar sina puppor! Kan ju förstå dom som inte är näöjda så klart , som med allt annat är man inte nöjd med en viss kropps del man har och inte kan träna till den så why not, do somthing! Så klart om man har råd och kan , så länge du själv är nöjd! Men allt sånt man kan fixa själv som träna osv , tycker jag man ska pröva själv innan man opererar sig , annars är det bara en ren lathet!
Så ja , jag tyckte det var lite små äkligt att se det första man såg på tv när man vakna hahah!!


Men iaf nu ut och lyssna på musik i lurarrna och ut och gå , så hörs vi sen pusss