BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 19 juli 2012

tränat

Tog gymet efter en kanon dag på jobbet , så nu kan jag knapt gå , körde ben och rumpa , benböj , utfall och benpress, smat en annan övning där jag tar en tung stång och böjer knäna och drar upp och ner på sida till sida ,aaa svårt att förklara , men jävlar vad den tar.. Sen vart det mage och gick snabbat i ca en halv timme, men på vägen hem gick det inte lika snabbt!! ont!!! men som sagt det gillar vi:)I dag var det fasen sommar så himla skönt, så vi drog i väg hela jobbet och käka lunch och hade mys:)

Jobb i morn me , sen e rää helg!!

tycker det börjar bli too mutch när jag hela tiden ska vara den som ska sträva till att vilja , vilja umgås och ta vara på den lilla tiden som finns i sommar med tanke på mitt jobb och annat!! Orkar inte tjata om det nå mer, och det ska inte ens behöva vara så!!
UTAN DÅ ÄR DET NÅTT SOM ÄR FEL!!
Räker inte me att man säger hur mycke man älskar den andra osv , utan det är nått man ska visa!! 
Skit samma nu !! iaf jag ska hitta en resa till stockholm så kan jag njuta med dom som vill och uppskattar att träffas:)

puss hej hörs i morn


Andvänd huvudet själv, vrid på de hela och tänk " hade jag tyckt det hade varit okey " om dr var tvärt om! Så tänker ja iaf! Men det gör inte alla! Säger inget jag bara känner! Och tycker! Men till slut är botten nådd! Och tåla modet och då finns de ingen återvändo! Kanske ska " el Ne jag ska, bli lika dan för det hjälps inte vad man säger! El känner!!! Visa , fatta!!