BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 26 januari 2012

fredag

Vakna vid halv åtta , bajsblöja och frulle till lilleman, sen bar det av till dagis:) Nu ska jag sätta mig och plugga och försöka fatta det här! Sen kanske jag hinner en sväng in till stan på en fika och så ska jag hämta Patrik, sen e re helg:) Vad ska man hitta på då rå?? Hade velat gjort nått ja, men vad! Echh nått blir det iaf!I sommras var detta!
Mmm vill ha sommar nu, fan vad skönt!

Men ååå så ser man kort när lille man var s¨å där liten då saknar man en liten i gen faktist , tiden går så fort och Patrik har blivit så stor nu , och ett syskon ska han få men , inte nu! Men ändå så saknar man en liten till nu!! Så himla mys ju:) Men det får bli sen när man står på lite bättre grund och allt är lite bättre!

förbaskat illa mående

Sitter i soffan och mår bra illa, gjort det hela dagen till och från !
Sovit på dagen då jag jobbat natt , sen in till stan och handlat lite mat , sen vart det middag hos syster och freddan och mosters lillfis, med våran lillfis och stora hahah:) Sen vart det god natt för lille man och jag satte i en färg i håret! Så lägga sig snart då och i morn ska jag plugga lite med Jenny om hon vill och kan lära den här lilla bibon som inte fattar så mycket av datorer och vad fasen jag håller på med hahah.. Kommer jag in i det så blir det nog bättre!


Så god kväll och sov gott