BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 14 juli 2011

äntligen vet jag vad jag vill

Tog några år att komma på det men nu vet jag och jag kommer att fullfölja det , så är det bara;) Har ju aldrig fullföljt nått men nu ska jag det! Har varit i kontakt men en som jag fått ett annat nr av så nu ska jag boka in ett möte och fullfölja en av mina drömmar och ider. så hoppas jag det går vägn ochgör de det då kan jag lova att det kan gynna mig resten av min och min familjs framtid livet ut!!! så vi får se då;) håll tummar och tår nu förfasen för mig!! För någon ska vell turen vända???!!!

sen tar jag till i ett till projekt till nästa sommar som jag hoppas jag lyckas med me... man moste tro på sig själv för att det ska funka och det gör jag nu;)

Så nu har man jobbat i dag med och nu blir jag ledig i 2 dagar!!! andas ut och sova och mysa är vad jag ska göra sen tog jag ett extra pass på söndag sen jobbar jag vidare efter söndagen med, mycke jobb men det är ett moste nu . jag gör det för mig och min familj så vi ska kunna ha det bra! Så nu blir det fan ingen vila det har jag redan haft ...
Älskar mitt jobb så det är ingra problem alls att jobba!!

Har grillat med svärfar, älskling och nu sover lill plutten sött och jag plockat undan lite och ska ta ett bad snart och gosa ner, killarn fiskar så ska passa på och jäsa själv;) skönt i bland att bara vara själv med! Men hallåååå vart fan är godiset??? fel vecka och inget godis!!!!!!!!!!!!!!! inte ok!!

Tränat el brytt mig om vad jag äter har jag inte hunnit med alls!!! men ändå har jag gått ner lite så nu väger jag 59 med kläder, tror det är pga att jag jobbar, stressar , haft kaooos i huvet med tanke på ekonomi och allt!!! men nu kommer detta att lösa sig snart el ja i augusti iaf så så då hinner man kanske träna, kopplaav och allt sånt med;) så 3 kilo har jag rasat nu farten!

Ja mina kära vänner allt har sin tid och inget kan bli dåligt nu, bara till det bättre, eller hur?? jag tror på det;)

DEN SOM SKRATTAR FÖRST SKRATTAR SISIT, GLÖM INTE DET!!! Peace<3glömde säga patrik kan gå 3, 4 steg nu utan och hålla i sig:) så himla kul<3
lite kort från nu i tiden!!!;)