BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 7 december 2011

skitmorgon

Ordagrant!!

Lille man vakna vid halv sju och skrek i sängen, inte så konstigt när han fasen hade skitit ett helt jäklar lass, så bara tvätta av hela han, fy fasen ! Sen i med lite frulle och klä på och sen åkte lille man till dagis , skit trött är jag men känner att jag inte kan somna om nu så lika bra att vara vaken och sätta i gång och plugga och ringa samtal, sen ta en pause och träna om jag inte mår för illa! Får tving MIG SJÄLV...

Men ha härlig tor vi hörs sen!tatueringar

Ska ju skriva mamma och hennes datum och ett lite kors , men vet ej en vart, antingen i naken el handleden,


nja vi får se då vilket ställe det blir , men på fingret så här ska jag iaf skriva Angelicka<3


sen har jag en liten överasskning till älskling<3

dock en tattuering ska BORT!!!

som ni vet så blir man ju 30 typ himla snart och detta önskar jag mig av mitt kära i 30 års present <3


Inklusiv lite text kommer det att tillhöra denna;)

Har visat denna tatueringen för länge sen men då vart den aldrig gjord!! Men nu hoppas jag den blir gjord<3onsdag

Varit till sundsvall med svärmor och Jenny och lille man.:)
Kolla runt lite var in på ikea med och så!
Sen hem fixat donat lite,är trött åter i dag så skulle bara vilja lägga mig så man orkar med morgon dagen, då blir det plugga , TRÄNA, göra GOO BULLAR;) Ringa massa samtal!
Just nu sitter jag bara i soffan med datan på magen som fasen ser ut som jag käkat 1000 bullar eller nått, tvär svullen hahah:)

Känner det att efter allt som hänt, varit och är just nu så är det mycket som inte är lika viktigt längre, som man tyckte förr!! Vissa saker bara suddas ut för det är liksom inte viktigt längre, finns annat att tänka och bry sig i helt enkelt! Det har varit för mycket med allt så jag känner mig mest bara likgiltig typ. I dag på morgonen kännde jag bara för att typ gräva ner mig själv, mitt tålamod var helt slut!!! skit jobbigt men det bara var det!! inte så det gick ut över Patrik men jag kännde själv att jag orkar ingenting!! Men sen gick det över. då vart jag bara trött i stället!

Fannnnnnnnnnnnnnnnn vad jag saknar dig mamma hela tiden , varge jävlar sekund!!


Men hörrni ha en bra onsdag kväll ni själv ska jag se om jag kan sova sen , har ju inte ens kunnat kommit till ro dom senaste kvällarna, hur trött jag en varit så har jag inte somnat förens sent!! Men hoppas det går bättre i kväll, puss och kram<3