BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 6 februari 2012

vart som en ny människa ååå det här blir kul

Av ett super skönt gym pass, fasen vad bra det gick , och då blir jag lycklig i mig själv;) Sen pluggat , vilket gick skit bra! ätit och myst massa med min lilla tok unge, så då blir jag en lycklig tjej!!
                           Kusinerna bus <3<3<3

Lina och moster fick vara med på ett hör dom med:)

Samma  sak blir det i morn, så ska lille man följa med mig till hc för jag ska han hemma i morn med;) Sen tror jag han kan gå på dagis på onsdag i gen!


MEN mer kul är att runt den 24 mars så ska vi åka till stockholm och bo på hotell där,och älskling ska tävla i golf, så jävlar vad vi ska heja jag och patrik på hans pappa!!! Bo på hotel , tävling och mys. Sen blir det kanske nå fler som ska med , jag vet ju liksom inte vad min karl bestämmer med vänner hit och dit men kul ska det bli<3 Heron city blir det, vi hörs;)måndag

God dagens, i dag blir min lille förkylda kille hemma, mys<3 Har hunnit städat tvättat och myst , busat på morgonen;) tagit mig en protin shake och ska dra till gymet, plugga på lite mer och har fixat med mamma s papper som jag skicka i väg i dag!
Toppen, hunnit en massa och mer ska det bli! 


Fan vad jag är bäst puss hej:)


                   för mycket för min smak!!


Mycket snyggt lagom är bäst!!Det här är bara tragiskt!
Kan ligga mycket bakom varför det blir så här , behöver inte vara att man bara äter och äter, oftast ligger det nått annat bakom och mycket tragiskt!!