BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 29 december 2011

2012

Kommer bli ett grymt år!!
Detta år har varit tuffare en tuffast, utmaningar, prövningar man ej trottt man ska klara av, men det har man ändå gjort! Gått i genom sånt man inte trodde var möjligt, men klarat det ändå!
Så 2012 kommer jag se till att få fart på och göra det till bästa året trotts att jag har en längtan och saknad! Gå 1 steg längre dit jag vill och göra drömmen sann.Bli frisk och ha ett gott mående då man kämpat detta år! så nu är det bara se frmaåt och göra 2012 grymt;) Kommer alltid finnas motgångar men har man klarat allt hitils så kommer jag klara allt i fortsättningen med;) Finns inga omöjligheter bara möjligheter!!

Har jobbat denna vecka och så blir det dubbel pass i morn.
SEN LEDIG PÅ NYÅRS AFTON skönt;) Mmm så vad blir det på nyår då?? jo det blir icke nå alkhol för mig iaf , så middag och godis och ett jädra tjatter på folk hahah;) Ne men middag med syster, hennes sambo, barn och vi och kanske 2 till plus barn och så Jenny och kanske några till , till middag hos oss och ha en trevlig kväll helt enkelt! Men jag lär ju vara den enda som mår prima dagen efter hahah;) skönt!

så vad ska jag ha på mig då tro?? Fsen vad svårt det ska vara men endå ska man vara hemma och så men man vill ju ändå vara lite fin liksom! Så jag har en svart klänning hemma som det får bli tror jag och så blir det silver smycken till det;) Hitta inget på stan ja el rean så då får det bli nått jag har hemma då;) Helt värdelös rea faktist detta år. Är jurea på typ s¨ånt som redan varit rea el så är det mest skit faktist men en jacka hitta jag på carling för halva priset så där fynda jag;) annars har jag inte hitta nå så inte!Nelly Hitta jag en del  på där i mot.

Men ha en bra dag alla , själv ska jag stupa i sängen TIDIGT I KVÄLL!! För jäkla trött fy!! Mmm och ska tvinga mig till gymet i dag, bra bra;) hej svejs;)