BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 18 juli 2012

gymet

Tog mig en promenad och drog till gymet och gick sen en promis hem:) Behövdes liksom och käns mer en skönt när det e gjort:) Redan taggad för i morgon:)
Behövde få ur mig frutationen me!!! Tänker mycke bättre och mår tusen gånger bättre av att få träna!!


Så himla söt min son är han sitter och pratar med TALKING CAT på min telefon, han tror liksom att han pratar med katten, och försöker ge han nappen hahah, så dom babblar på liksom , så himla söt<3

snart lägg dags och jobb i morgon:)

puss hej

min magkänsla har länge sagt en sak!!!
Jag bara hoppas jag har fel, för den känns inge bra !

men alla säger att mag känslan är ofta det rätta !!
och tyvär brukar de alltid vara så , men hoppas min magkänsla säger fel!

Går dagen vart en hel dag i Sundsvall:) kom hem vid halv nio på kvällen så kan ju bara tänka er att man vart bra slut efter de:) men fynd gjordes! Till mig Patrik och Jörgen så klart! Jenny var med hon me ochbjag ju lova att utan henne hade man ju aldrig kunnat handla ! Med tanke på lille man som helst ville riva ner kläder och springa maraton i affären ;) sen vart det lunch på Ikea! Älskling var på dormy och träna golf, tur de för han hatar att handla så skönt att han fick spela så vi kunde handla i stället utan en stress Olle som gick och sura ha ha:) sen tog det lång tid innan lille man somna så vart bra sent innan man somna! Drog i en färg som jag hoppas ska passa löshåret! Gör de inte de så får jag färga i gen då! I går kväll kom er riktigt roligt tel samtal , kan ju bara av slöja att det är sjukt kul och jävligt bra för min sambo! Ni kommer se , märka och höra sen vad det är jag pratar om :) iaf så inget gym kommer jag hinna i kväll då så får ta en promenad i stället efter jobbet me lille man! Tränings schema ska göras nu och ett riktigt hårt dessutom , så disciplinen ska ändrad nu och karlen min ska piska i gång mig!! Skönt!! Behöver en knuff när man halkat av, tur jag vet och kan vad jag ska göra , bara knuffen och störtningen om tid som behövs ! Se är de klart! Nu blir det iaf Spanien i sep och lasvegas i okt för hela familjen! Då det är tävlingar för Jörgen ! Kommer bli sjukt kul iaf:) så måste fixa pass till lille man nu! Nu jobb i fin vädret , tur man har världens bästa jobb:)