BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 30 maj 2012

onsdag

Vakna och var assss trött , somna super sent , kunde inte sova hade sjuk jäkla huvudvärk, samma sak i dag nu på eftermiddagen , hatar mitt jäkla huvud, vad är det för fel när man ska ha ont förjämmnan??!! Det är ett handikapp att ha så ont så det känns som mån sätter en borr i ena tiningen på en och det pulserar en sjuk smärta!!


Iaf så drog jag på jobb och har jobbat hela dagen , nu ätit middag med familjen och lite bus nu innan det blir bad för lille man och jordgubbar i kväll i gen med massa grädde:) Sååå gott! 
I dag hinns det inte med nån träning , så får ta det i morgon när jag jobbat och dragit en solning:)


MÅSTE BARA SÄGA ATT FÖR EN GÅNG SKULL PÅ LÄNGE KÄNNER JAG MIG TILL FREDS MED MIG SJÄLV , STARK OCH ETT LUNGN! Har klarat så mycket på kort tid och sånt jag inte trodde jag skulle fixa , men jag gjorde det, det mest onda, jobbiga osv men jag klarade det och nu är det bara en ljus framtid som väntar , och allt har gjort mig till en starkare person och det bästa som kom ur det onda , var  att jag vet i dag att jag kan klarar allt hur jobbigt den en kan bli för inget kan bli så jobbigt som det varit!! Så har jag fixat detta så klarar jag allt..


Nu är det BOLLE BOMPA så lite mys med min sötis nu;)


En sak till , så jävkla trött på Amandus i bigbrother just nu och jag hoppas att Annicka vaknar till liv nu!!!Annars är hon tyvär mer hjärndöd en jag trodde!! Fin tjej som hon förtjänar inte ett svin som han , och bölande amandus kräks jag på!! Nee gillar , diggar faktist i så fall Hanna:) Låt hon vinna:)


Puss hejappropå inte ett skit så vill jag köpa ett par snygga klakar, det kan liksom göra hela sin outfit! Kan gå liksom i slitna jeans eller vad du vill och skorna gör hela grejen:) Super snyggt!!!! Så vill hitta några som jag kan gå i och sköna, snygga på samma gång!! inte lätt att hitta ;)