BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 2 april 2012

snart i väg till frida på hudvårds kallas, lille man får följa med ett tag:)
käkat middag och nu är det päron ätande i soffan..

hej svejs hörs

FATTAR INTE ATT MAN SKA BEHÖVA KÄNNA SIG SÅ HÄR VAR OCH VARANNAN DAG!
DET ÄR INTE DET SOM ÄR MENINGEN, MED VARKEN LIVET EL VARDAGEN! ÄR LEDSEN FAN VAR OCH VARANNAN DAG OCH ORKAR INTE VARA DET NÅ MER!! FINNA LYCKAN VAR DET VA?!! ELLER RO KANSKE!!TYCKER JAG FÖRSÖKER MEN FAN ORKAR INTE VARA LEDSEN OCH TÄNKA PÅ SAKER NÅ MER! ORO OCH ALLT GÖR ATT MAN GÅR SÖNDER , DET ÄR VÄLL INTE MENINGEN MED LIVET ATT BEHÖVA KÄNNA SOM MAN GÖR! VILL INTE ENS KÄNNA.. VISST FAN HAR MAN SUPER DAGAR MED , MEN DEN SENASTE TIDEN HAR JAG BARA KÄNT MIG SÅ JÄVLA LEDSEN, OCH VET INTE HUR JAG SKA HANTERA DET! TÄNKER SÅ SJUKT MYCKET PÅ MAMMA, OCH ÖNSKA HON FANS KVAR. TÄNKER PÅ FRAMTIDEN OCH ALLT , HUR FAN MAN VILL HA DET! JA EN SAK ÄR JU SÄKER ATT SKA DET FORTSÄTTA VARA SÅ ATT JAG SKA BEHÖVA VARA LEDSEN OCH GRÅTA VARJE DAG , DÅ ÄR DET ETT STORT FEL , SORG OSV...

VILL BARA VARA LYCKLIG HELA TIDEN OCH GÅ PÅ ROSA MOLN MEN I DET HÄR KOMMER DET ALDRIG BLI SÅ OM DET INTE SKER EN FÖRÄNDRING!!

EHHH INTE VET JAG  MEN VILL FAN INTE VARA LEDSEN BARA...

godmorgon april april

sovit ut lite , men ändå känner jag mig helt slut , fattar inte det! I dag måste jag plugga hela dagen !!!


Jag mitt tidigare in lägg SOM HANDLADE OM ATT JAG HADE OPERERAT MIG VAR JU SJÄLVKLART BARA ETT APRIL SKÄMT hahah, var ej mina tuttar eller nå BILDER PÅ MIG DET DÄR!!
SÅ APRIL APRIL .... Dom som känner mig fattar att det inte var så;)


Just nu sitter med en kopp kaffe , ska plugga , ringa lite samtal ,väntar på att läkaren ska ringa måste höra lite då jag ska åka till egypten om 2 veckor .Måste lämmna in mina tim raporter i dag med.Lille man är på dagis så bara köra på nu:)


Ha en bra dag så hörs vi sen puss