BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 20 februari 2011

Sov gott;)

ingen vint!!!

Men vi är glada iaf! Fast vi inte vann på nå jäkla bingo lotto!!

                      


sönadgs mys

svar på din fråga  ang om jag äter godis!!
yes jag älsklar godis, äter fasen lite för mycke, choklad specielt;)
Tack för komplimangen, kul när man kan hjälpa till;)

Så där ja , ja skulle ju träna det vart ju inte sååå mycke av det, vart 20 min på crossen bara, sen höll jag fan på att svimma.För mycke tankar och stress och trötthet som spelar in just nu så  det gick inge vidare i dag  men men går bättre i morn!

Kanske låter som nått gamlat jäkla par nu men ja vi ska spela bingolotto i kväll i gen hahah.... Va fan nångång moste man vell vinna el är det bara gamla kärringar som ska vinna el vad e det frågan om !!??
Ja tidsfördriv och lite hopp ger det ju iaf ;)

så ha en toppen kväll resten av er så hörs vi soon;)

Mitt och min sambos tränings shema

mitt shema


Måndag. bröst trisepts sen slutar jag med crosstrainer ca 30 minuterTisdag.rygg biseps mage. avslutar med crosstrainer eller gå ca 30 minuter.Onsdag. axlar mage.Torsdag.  framsida. baksida ben, samt rumpa. avslutar med att gå. ca 20-30 minuter.

Fredag. vila

Lördag. träna rumpa och mage samt ben lite vad man känner för.

Söndag. bara förbränna crosstrainer eller jogga 30-40 minuter.Några av dom övningar jag gör.kört hårt på gymet nu så hörs vi kram kram


innna, under , efter...

Har alltid varit beronde av träning sen jag var 15 år..
som liten var jag mobad för dom tyckte jag var rund och hadde inga bröst!!
Så när jag var 15 så gjorde jag nått åt saken... börja träna och fick bulimi! min bulimi följde mig tills jag vart typ 27 år fram och tillbaka.. tills jag hamna på min sisita behandling,efter det har jag inte haft det. vilket känns toppen;)
Men iaf träningen har följt mig sen jag var 15 år tilloch från i hela mitt ligv ett tag var jag sjuk i min träning med, en perjod i mitt liv, träna som ett ass varge dag och åt effedrin tabbletter och vart jätte smal och hadde bara muskler på kroppen!! just då ville jag in i fitness världen, vilket jag i dag tycker är inte alls snyggt men då tyckte jag det! men kom inte så långt hände sen nått annat i livet, och började må änu sämre under den tiden!!!! spåra............

Till dig som fråga hur jag gör med träning och kost....
Sen nu dom sista åren så har jag tagit träning på ett sundare sätt , vila träna träna inte lika hårt, äta rätt och inte vrål banta samtidigt som man tränar!!
Just nu är det gym jag går på, då kör ajg alltid crossen mellan 20 min till 40 min beronde på vad jag orkar sen blir det olika muskelgrupper för varge gång man är där men kör ganska lätta vikter för vill inte bygga utan bara bli fitt... varge gång kör jag mage me!! kör fler repetioner på varge muskel grupp med..
Vad jag äter är frukost , lunch middag och mellan mål varge mål med... moste äta lite och ofta för att kunna gå ner i vikt och hålla vikten, så minska portionerna och ät ofta i stället.
bli inte för proppmätt för då får kroppen svårare att förbränna! och om du inte äter och svälter dig så börjar du i stället förbränna muskler och lagra fett och då går man upp+ i vikt i stället!
kroppen moste hållas i gång för att fortsätta förbrännas!!
dricker ingen läsk el massa onödigt socker så gott jag kan men jag äter vanlig mat som alla andra och mellan mål, fast inte  lika mycket ris, pasta potatis utan lite mer sallad i stället..
dricker mycket vatten..

Min kropp innan,under , efter gravideten..

Innan....................
Under..


Efter..... Tre veckor sen...
Nu är det 5 månader och tre veckor sen jag födde och har tränat i
ca 3 veckor, lägger upp ett nutt kort med 1 månads intervall för att se om man ser nå skillnad!
Sista kortet är alltså taget för 3 veckor sen..

Under min gravidetet gick jag upp ca 24 kilo och har nu gått ner 23 kilo...
bra bit på väg iaf! ska gå ner ca 4-5 kilo till tänkte jag   ;)
härlig söndag

Godmorgon;)
Mysig morgon , vakna av att älskling legat och kramat och pussat mig hela morgonen sen typ sju i morse el nått) De e ju ass mysigt att vakna upp så ju! så är man så himla trött men det är det bästa som finns att få mysa på morgonen och få höra hur mycke han älskar en! så nu är man på ett trålande humör , toppen;)

Lillprinsen ligger här i soffan och vill med skriva i min blogg ;) hahahha...
Han ska jag ge lite gröt snart tänkte jag! Hadde ju velat gått och bada och tack för komentaren då vet jag att det går att bada med han nu men han hostar så mycke så kanske ingen bra ide i dag då! får se hur han är nu på morgonen så får vi se då när Jörgen får gå ut om vi går då rå;) idag har han ju 4 timmar som han får vara ute, så då hadde man ju kunnat passa på!

I dag blir det iaf träning vill jag lova efter mitt frosseri från i går fy fan!!!! massa gosaker vart det!!!
Köra crossen i minst 40 min iaf.

       JAG OCH BABE 
NÄR VI VAR I LASVEGAS;)

DET VAR MYS DET .......
Ne nu ska jag dra i mig lite frulle och ge patrik frukost så höres vi soon;)
ha en skön söndga alla, och jag e inte avis på er som är bakis i dag hahah;)