BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 12 april 2012

vad är det för mening med allt

SKA DET INTE VARA DET ANDRA SÅ SKA DET FAN VARA DET TREDJE, JÄVLA SKIT FÖRSÄKRINGSKASSA, ALLT SKULLE JU VARA KLART!! JOOOOOOOOOOOOO VISST! DRIVER DOM MED MIG?!!! ELLER ÄR DOM BARA PANTADE!!

VISST FAN KAN JAG KÄNNA NU , JA SKA JAG ÅKA UTOMLANDS NU??? ÄR INTE JAG VÄRLD SOM ALLA ANDRA OCH MED FÅ ÅKA OCH HA DE  SKÖNT EN JÄVLA VECKA EL?!VISST KAN HÄNDA JAG MÅR PYTON DÄR MED , MEN DET GÖR JAG JU HEMMA MED FRÅN OCH TILL , SÅ WHAT A FUCK...

MEN HAR JAG RÅD NU??? NE I GENTLIGEN INTE. MEN SKA JAG ALDRIG KUNNA TA RISKER ELLER FÅ ÅKA OCH BRYTA MIN VARDAG?! VI HAR ALDRIG TID FÖR VARANDRA, JAG HAR ETT SOMMAR CHEMA SOM HETER DUGA! JAG HAR VARIT DÅLIG LÄNGE NU OCH KOMMER VAR DET TILLS SLUTET PÅ MAJ, FÖR ATT JAG MÅSTE , JAG JOBBAR SÅ FORT JAG INTE HAR DEN DÄR DÅLIGA DAGEN! DET ÄR INGET JAG KAN RÅ FÖR, UTAN DET ÄR NÅGOT JAG MÅSTE GÖRA.....................OCH DÅ FÅR JAG GÅ IGENOM DET HÄR DÅLIGA MÅENDET FÖR DET ÄR BIVERKINGARNA......................SÅ JAG KAN INTE ARBETA FULLT UT DÅ! SKA DET VARA DÅ SÅ SVÅRT ATT BEHÖVA GE DET MAN HAR RÄTT TILL DÅ EL??!!! SKA JAG INTE KUNNA HA ETT FUNGERANDE LIV EL? SKA MAN BEHÖÅVA HA DET SÅ HÄR JÄMT ELLER VAD FAN!!

SÅ NU ÄR FRÅGAN JAG VET JAG INTE HAR RÅD, MEN SKA JAG INTE FÅ UNNA MIG ATT KOMMA BORT ETT TAG MED TANKE PÅ ALLT SOM VARIT??

ARG ÄR BARA FÖRNAMNET..ELLER SNARARE LESS..................

MEN DET HÄR GÖR MIG GLAD
OCH VI ALLA HAR KLARAT ALLT SÅ DÅ GÖR VI DETTA MEN MEN KAN ALLT BARA TA SLUT NU EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UPP DATE

vad har jag pysslat med??Jo lyssnat på musik , vart i mina egna tankar, tänkt på mamma osv.. fått varit i mitt osv.
käkat knäcke makisar med ost! bra bra för mig:)hahah..
Tvättar upp all tvätt för att kunna packa till oss och även lille man som ska till sin moster då:)
Fortfarande ont i pallet, va fan är det ett skämt el! nej det är det inte !


Prövat bikinin så det sitter prfoooo på resan, dock lär man ju hålla i den i värsta fall då man ska åka 38 olika rushhhheeee banor, lär ju gå utav satan liksom:)


så så här jävla snygg kommer jag vara;)MEN SNYGGVE

MINA HÄRLIGA MAKOR:)


FICK DRA FRAM TV OCH HELA SKITEN FÖR VÅRT INTERNET INTE ÄR SOM DET SKA
FÖR ATT KUNNA LYSSNA PÅ SPOTIFY, SÅ SKA MAN BETALA EN FÖRMÖGENHET TILL DOM?!
INTE OK...


MINDRE OK , ÄR JU ATT SLADDAR BARA LIGGER  HULLER OM BULLER, OCH DAMM RÅTTORNA HÄR BAK SÅ BARA DRA FRAM , DAMSUGAREN DÅ:)


OCH JAG 
JAG 
ÄR JU SOM JAG ÄR


så kära ni nu ska det damsugas lite, sen hämta lille skrutten, älskling är ute och fiskar:) så då passa man ju på och kolla på sommar kläder till lille man och oss så klart, hitta massa på hm sida ju:)

och jag vart kär i ett par super gula klack skor!
hmmm..

Men nu har jag fått haft min tid att tänka , sörja , varit osv , så nu ska jag göra mig klar för att vara mamma sen bara<3
underbart pussska ge er ett tips på en SIDA FÖR OSS som inte har en massa ÖVERFLÖDIGA PENGAR

HÄR HAR NI EN SUPER BRA SIDA DÄR DU KAN HITTA RABBATER, ERBJUDANDEN OSV PÅ MASSA OLIKA AFFÄRER:)

http://www.rabatterat.nu

http://www.rabattshop.se

http://kenzas.se/ÄR MED EN TJEJ SOM HANDLAR MYCKET PÅ EX NELLY OCH HAR ÄVEN SINA KLÄDER DÄR:) VILKET JAG TYCKER ÄR TOPPEN:)


LIKA SÅ , ALLTSÅ HON HAR HANDLAT DÄR HAR JAG SETT :)