BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 12 april 2012

vad är det för mening med allt

SKA DET INTE VARA DET ANDRA SÅ SKA DET FAN VARA DET TREDJE, JÄVLA SKIT FÖRSÄKRINGSKASSA, ALLT SKULLE JU VARA KLART!! JOOOOOOOOOOOOO VISST! DRIVER DOM MED MIG?!!! ELLER ÄR DOM BARA PANTADE!!

VISST FAN KAN JAG KÄNNA NU , JA SKA JAG ÅKA UTOMLANDS NU??? ÄR INTE JAG VÄRLD SOM ALLA ANDRA OCH MED FÅ ÅKA OCH HA DE  SKÖNT EN JÄVLA VECKA EL?!VISST KAN HÄNDA JAG MÅR PYTON DÄR MED , MEN DET GÖR JAG JU HEMMA MED FRÅN OCH TILL , SÅ WHAT A FUCK...

MEN HAR JAG RÅD NU??? NE I GENTLIGEN INTE. MEN SKA JAG ALDRIG KUNNA TA RISKER ELLER FÅ ÅKA OCH BRYTA MIN VARDAG?! VI HAR ALDRIG TID FÖR VARANDRA, JAG HAR ETT SOMMAR CHEMA SOM HETER DUGA! JAG HAR VARIT DÅLIG LÄNGE NU OCH KOMMER VAR DET TILLS SLUTET PÅ MAJ, FÖR ATT JAG MÅSTE , JAG JOBBAR SÅ FORT JAG INTE HAR DEN DÄR DÅLIGA DAGEN! DET ÄR INGET JAG KAN RÅ FÖR, UTAN DET ÄR NÅGOT JAG MÅSTE GÖRA.....................OCH DÅ FÅR JAG GÅ IGENOM DET HÄR DÅLIGA MÅENDET FÖR DET ÄR BIVERKINGARNA......................SÅ JAG KAN INTE ARBETA FULLT UT DÅ! SKA DET VARA DÅ SÅ SVÅRT ATT BEHÖVA GE DET MAN HAR RÄTT TILL DÅ EL??!!! SKA JAG INTE KUNNA HA ETT FUNGERANDE LIV EL? SKA MAN BEHÖÅVA HA DET SÅ HÄR JÄMT ELLER VAD FAN!!

SÅ NU ÄR FRÅGAN JAG VET JAG INTE HAR RÅD, MEN SKA JAG INTE FÅ UNNA MIG ATT KOMMA BORT ETT TAG MED TANKE PÅ ALLT SOM VARIT??

ARG ÄR BARA FÖRNAMNET..ELLER SNARARE LESS..................

MEN DET HÄR GÖR MIG GLAD
OCH VI ALLA HAR KLARAT ALLT SÅ DÅ GÖR VI DETTA MEN MEN KAN ALLT BARA TA SLUT NU EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0 kommentarer: