BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 15 april 2012

redo
sköna käder för att resa:) sorry syster jag tog din tröja<3


så nu bigbrother , datan, blogga lite 

och 
pizza
<3<3<3

ny målad

ny målade tå naglar och händer , lämman lille man till syster och fredrik<3 Grina hela vägen dit ja , så Patrik måste ha undrat vad hans mamma höll på med;) Kommer sakna i hjäl mig efter han, och är så himla rädd om han så jag kommer grina varje kväll.Klart jag vet inget händer, han är ju med sin moster , men när man inte har koll själv och är så långt borta så gör det lite extra ont<3 Så fort vi kom dit så vart det fullfart på killarna och kan ju lova dom kommer inte få det lätt hahah... dom 2 tillsammans är som bill och bull:) så fredrik och Syster kommer behöva semester när vi kommer hem;) Innan vi åkte dit så åkte vi till mc och käka och festa lite extra då vi ska vara i från våran ögonsten<3 Sen åkte vi och handla godis och massa gott åt dom:)

Ni är guld världa syster och fredrik:) ring så fort det är något då tar jag mitt jetplan hem baaa:)
pussa go killarna från oss<3

Nu sitter vi soffan väntar på kl ska bli 2 så vi kan börja åka, undra vad Lina och samel gör då?? säker sover en sväng, kanske man ska göra det?! Kommer nog bli svårt att hålla ögonen öppna eller är det nu man ska passa på och göra vuxen lekar kanske??!!! ehhh det tar vi på planet;)

Flyget går kvart i åtta så ska vara där 2 timmar innan osv , är framme i egypten vid halv två tiden i morgon, då kan ni ju tänka på mig när jag kommer fram till hotellet och tar mig en bira , glider i solbriller och tar på mig bikinin och njuter i solen:) Då är det semester.... lovli:) Kommer jag ha det skönt??? att jag kommer<3


kommer inte kunna blogga så mycket där men den som väntar på nå kul väntar aldrig för länge hahaha, kort ska jag ta och kul ska jag ha så:)

rosa färg :)


lite trött man då:)
min älskade son som jag saknar redan <3<3<3

                                                                    puss och kärlek

aaaaaaa det är kul att det ska knasa hur man en vrider och vänder på tamme fan allt!!!!
jag var så sjukt glad och är det fortfarande så klart, men jag blir irreterad när man kämpar så mycket så ändå ska man behöva vrida och vända på allt och ändå så blir det så här!! ur less på sånt!!

super glad att vi ska åka och det:) men jag vill ha av koppling och ingen orooo men den fick jag nu och känner att det ska inte behöva vara så!! men men jag kommer ta tag i det så fort jag kommer hem med en del bitar så man slipper ha oro och lägga upp allt på ett bättre sett!

LITE TANKAR OCH ORO SOM KOM NU BARA!!
MEN GLAD ENDÅ SÅ KLART;)