BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 22 september 2011

från att man nästan tappa andan till att man nu kan andas i gen

Lite upp och ner och tankar som far och flyger! M;en nu så har vi fått rätsida på det med;) Fick härliga besked om att min älskling har fått en fast anställning så det känns toppen!
Jag var på möte på jobbet och fick höra att jag gör ett bra jobb . vilket man så klart blir glad av att höra;) Så nu har jag även skrivit som ett kontrakt i mellan oss att jag ska börja plugga in omvårdnad så jag även kan bli sköterska! Och läsa in psykologi osv, vilket gör det mycket lättare att få jobb. Vilket nu göra redan nu att jag kommer kunna få mer jobb även fast jag inte börjat pluggat in det en, men ska göra det i tre terminer så fort jag får plats på en kurs. Och samtidig jobba då som jag gör!! Så kommer bli mycket nu till hösten och vinter, plugga och jobba , sen ska jag ta körkortet samtidigt! Men jävlar vad bra det känns ;)

Patrik går ju nu även på dagis och det verkar gå bra så det känns med så himla kul och jag kan konsentrera mig på mitt då han är där, vilket underlättar.

Jag kommer ha en himla lungn och mycket jobb framöver höst och vinter nu så jag ska ta mig en sista sväng om med nära och kära 1 okt, sen blir det inget mer på länge bara ängna min tid åt det viktiga;)Så fyller jag ju härliga 30 bast och då har jag en lite lite aning om vad mina nära vill ge mig och om jag inte gissar fel så handlar det om att sponsra mitt körkort hahah;) så då kommer jag verkligen kunna ta det!

Jobbar jag natt som jag gör nu så kommer jag kunna plugga på nätterna och skriva nån dag i skolan och köra en del hemma och på jobb så kommer det nog bli super;)

Ja just nu i dag då jobbar jag natt, rätt trött faktist. Jobbade dubbel pass i går och gick upp sex i morse, sen hem vid sju i morgon bitti, sova en stund hämta lille man på dagis och sen dra i väg till ett annat jobb, sen jobb i gen på lördag!Såååå blir det inget jobb på söndag så kan ni gissa vad jag tänker göra??? SOVA!
Ja nu hemma så håller dom ju på att göra i ordning så på måndag åker nya tapeterna upp;) fasen vad skönt!! Vi valde en lite dyrare tapet som fond vägg i vardagsrumet så jag tror det kommer bli snyggt!
Sen har vi beställt lite saker till hallen och köpt nya köks möbler, så det går ju framåt iaf!

Så moste säga att det känns som om allt håller att på vända men det var vell inte en dag försent! Det 'är vi fan värda tycker jag.

skäms den som ger sig, puss hej vi hörs<3