BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 21 maj 2012

aaaa känner jag bara!!!
Letar lägenhet i stan nu , var så jävla dum att jag inte tog min systers gammal,neee dum i huvuet är man!!!

Älskling vill inte flytta men det vill jag nu, känner mig instängd här som fan , har inte ett skit här ja, det ända man gör jobbar , pluggar och inte ett skit mer, kan inte ta sig som vill osv, jo träna och ut och gå då men sen då??! Ne så att bli särbo visst drygt men kanske ändå blir skit bra inte vet jag?! Sånt som märks men jag hoppas det!
Som det är nu så har jag varken en fritid el så stor möjlighet till att göra så mycket , och den gammla louise hon bara försvann , så ska försöka hitta henne i gen och få min tid med och kunna göra vad jag själv vill. Vi har diskuterat hundra gånger om det men ger oss inget och händer inte ett smack så då får vi bli särbo så får han sitt och jag mitt, är super less på att man alltid ska vara den som ska stå över allt och inte ha råd heller , men flyttar jag så har jag min ekonomi och mitt val och han sitt!! Det här funkar inte och jag mår piss av det!! sen trivs jag inte här och jag vill gärna göra om hemma och fixa och dona men möjligheten kom aldrig så nu har jag tröttnat!! visst hade jag fått göra det så hade jag nog trivst här, och det är ju det jag vill i gentligen , men känns som det ÄR LÅNG VÄG DIT! eL ATTVI INTE KOMMER KOMMA DIT!älskar min älskling så är inte det , jag vill bara få må bra jag med och bli den jag var en gång , just nu är jag bara instängd, som det känns iaf!!
Skönt att komma nära syster och stan och jobb och allt! och få ordning som man själv vill och få trivas med sig själv och allt runt om!! Är det inte så¨att när man älskar sig själv så kan man älska andra!!

Ska vara helt ärlig, känner mig helt jävla bläääää bara !! Och jag står fan inte ut med det nå mer så det är därför!! Jag är glad och så men ni vet inne i mig själv så mår jag inte hundra!
Önska bara i gentligen att jag trivdes här  och att jag inte kände mig instängd, men just nu gör jag inte det!

Svårt för andra att fatta kanske men så är det!!

0 kommentarer: