BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 30 juli 2012

stinkande fötter och en glass i min mun

AA exakt så faktist !!käkar en tipp topp och känner att va fan hade jag inga strumpor på mig för i skorna , luktar ju satan nu hahah.. är på jobbet och är jävligt trött i dag , denna helg har INTE varit mycket sömn!! Så i dag jobbar man ett dubbel pass, för i morn drar jag och syster till stockholm:) Men som sagt bara bita i hopp och kämpa på;)


Ska ju överaska våran mormor på onsdag hade vi tänkt , så det kommer bli skit kul :) Sen träffa vänner och ha latjooo liksom!
I går kom jag på det ATT JAG HAR INTE UNDER DOM HÄR ÅREN VARiTI I VÄG OCH TRÄFFAT VÄNNER TYP SOM PÅ EN ANNAN ORT OCH HITTA PÅ NÅTT SOM TYP GÅ UT EL NÅTT, INTE EN ENDA GÅNG UTAN BARA HAFT MED PATRIK EL SÅ HAR JAG VARIT SOM DÅ JAG VAR GRAVID EL VARIT OCH TRÄFFAT MAMMA , EL SÅ HAR JÖRGEN VARIT MED!!! OCH DET E JU HELT SICK faktist..MEN JAG HAR MIG SJÄLV ATT SKYLLA ATT JAG INTE GJORT DET TIDIGARE  ;). Med tanke på min sambo då som varit till sina vänner ett par gånger och i åre och festat , i amsterdam, och massa ställen , men fan inte jag !!! Aldrig lämmnat dom 2 hemma själva för att jag ska åka och hitta på nå skoj!! och med tanke på att min älskling är borta ganska ofta och jag har haft patrik då , SÅ VAR DET VERKLIGEN PÅ TIDEN!!! SÅ JA JAG KOMMER NJUTA OCH KUL;)
OCH DET , DET KAN JAG LOVA JAG ÄR VÄRLD, OCH FLER GÅNGER KOMMER DET BLI::)


Imorgon ska jag ha 2 olika besök på sjukhuset och sen hem och paka och fixa innan det bär av, annars lungt och söönt:) Så nu ska jag och mina stinkande fötter jobba vidare , puss hej:)

0 kommentarer: