BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 17 augusti 2011

så länge jag vet vem jag är och vad jag vill så finns det inga problem

Ska det inte vara det ena så ska det vara det tredje hmmm!!
Pengar hit och pengar dit!! Kan det aldrig vara nog! Kan tycka att det slössa en massa på skit i bland !Jag kan inte det , För jag jobbar fasen MUTTAN av mig nu för att komma i kapp allt skit med tanke på en förjävla mamma penning man haft!! TROTTS ATT JAG JOBBAT BRA MYCKET I MITT LIV MEN ÄNDÅÅÅ TYCKER DETTA JÄVLA KLAND ATT MAN SKA HA MINDER PENGAR NÄR MAN FÅR BARN!!!!!!!!!! ÄR INTE DET HELT SJUKT ?? JOO!!
Iaf så nu försöker jag komma i kapp med allt , så därför jobbar jag som ett ass, Då är det inte meningen att man kan tro man kan göra och handla lite av varge strunt tills man börjat lösa saker! Det kan jag bli trött på!! Ska man nångång komma i kapp så får man fan skärpa sig och fattta att man kan inte göra allt!!

Så nu fick jag ur mig det.............................

Ja jag jobbar dubbel pass i dag!! Och ska försöka hinna med att skriva ett CV i dag för mitt vik går ut snart och jag moste ha ett fortsatt jobb så är det ju bara!! Min ansökan till mitt projekt är snart klart , så hoppas det går som jag vill , men jag jobbar stenhårt på det!!

Har en förjäkla träningverk i dag var och gymma i går i gen, känndes för jävla bra, så i morn kör jag i gen hårt som fasen, då blir det RUMPA OCH LÅR, MAGEN OCH FÖRBRÄNNA!!
fÖR VET NI VAD??????????? Jag hatar mest på hela min kropp det är min rumpa!! Alltså hallå vart fan tog muscklerna vägen då??? Har ju bara ett jävla daller ärsle ju efter att jag fick barn, inte OKEY. ser ju ut som en hängröv som bara dallrara ju!! Nej fy fan moste jobba upp muscklerna i röva;) Känns toppen att fått börja träna i gen!  jag tar mig den tiden nu, det moste man, min sambo kan ju ta sin tid så varför ska inte jag få göra det?! Ehhh slut tjafsat om sånt jag gör lika mycket vad jag vill och så vart det med det!

Känner mig som att jag inte orkar med en massa strunt längre utan känns som man blivit starkare i bland och bara viftar på huvet nu förtiden,,har haft svårt att säga i från förr men nu säger jag kanske lite för mycket i stället!! orkar inte bry mig helt enkelt!

iaf trött är jag men glad att jag har ett jobb att gå till, men nu moste jag hitta ett till eller flera jobb med tanke på att alla kommer till baka från sin semester nu! Tänker inte vara utan jobb så detså;)

Hoppas jag får träffa söta Lina i morgon ,var ju på tok förlänge sen<3

Och golfen ja hur går den??? har bara varit upp en gång till och slagit lite, men hoppas på att komma dit och träna snart i gen, ärju förjäkla kul iaf , även fast det ser ut som jag skitit på mig när jag står där hahaha;)
Borde ju finnas tid för det med tanke PÅ ATT MIN SAMBOOO HAR TYP BOSATT SIG DÄR!!

Puss hej vi hörs ;)

1 kommentarer:

MarieEkman sa...

Men GO GIRL! Fler borde börja visa lite jävlar anamma och inte låta sej bli trampad på ;)/
Marie