BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 18 januari 2012

Prominix på morgonen en timme gjorde susen i .....
Satte mig och plugga , fan vad bra! Sen gick jag upp med pulka och hela balleten skulle hämta lille man men då kom hans store far och mötte oss så vart endast pulka åkning till bilen hahah;) Så på fredag sa jag till dagis att han ska vara ledig om jag inte får jobb då så klart , men annars blir det badhuset eller buspalatset för oss;)


I morn ut och gå en promis sen läkar tid , sen hade det fasen varit mys att träffa lilla syster och tagit en fika el 2;) 


Herrefan vad jag är trött, står och sover snart!
Min son har vredes utbrott vid mat bordet, jag fatttar inte han vill inte sitta still och äta i sin mat stol, och jag lovar han blir helt galen, och han ger sig inte , det andra dagen nu som han blir helt galen , och han älskar att äta så det är inte det. Men han vill inte sitta still bara i stolen, och med andra saker som han inte får gör men SOM HAN BARA SKA GÖRA , blir han helt galen! Man blir ju nästan rädd el nja undra liksom om detta är vanligt eller vad det är!?? Så då får man liksom lirka bort det och inte ge sig och försöka hitta andra lösningar och leka bort det . ;Men det är svårt , specielt när det är ens första barn och veta.Men har läst lite på nätet och han verkar inte vara den enda så;)
Min lilla ängel , ja kan verkligen visa sina kännslor , och bli helt vansinnig hahaa<3


Finns inget bättre en min lilla sötnos, älskar han så sjukt mycket<3<3<31 kommentarer:

Diddan sa...

Det är lungt! Jag har två hulliganer här med! Inget att oroa sig över, det går tydligen över.. ;/ haha. Men ibland undrar man ju! Tokungar! ;)