BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 21 februari 2011

Så där jag då har man dragit av ett pass på gymet;) skönt;) tog tid innan jag kom dit men så skönt när det var gjort!
Nu e man svettig som en karl och ska hoppa in i duschen;) Ja tvätten lär jag ju fortsätta med, fast jag inte vill hahah...


             Svar på din fråga , som var anonym;)
Så nej äter inga tillskott alls förutom nå vitaminprodukter som jag har.
Ja jag äter fett men försöker vell undvika som ex dåliga fetter som pizza och jäkla massa onödigt smör och olja och sånt som man i genligen inte behöver, i tex såser el i stekpannan el på maten osv.. Man moste ju få i sig fett med så klart men man ska ju då försöjka hålla sig till bra fetter, som fisk, avokado , kött, köttfärs och vad det nu kan vara , det änd JAG tänker på så är att kanske skita i att steka maten i massa onödigt smör el göra en sås på överdrivet mycke smör el äta massa skräp mat jämt! kroppen behöver ju fett för att må bra med men den mår inge bra av massa onödigt fett.äter oftast husmans kost men tänker då lite på vad jag lägger upp på talriken och hur mycket..
lihgtprodukter, äter jag vell inte så mycke, det kan innehålla en massa aspartan och plastpartiklar som inte är bra för kroppen och vissa av dom är det faktist mer socker i en vad det kan vara i en vanlig produkt , för då har dom i stället lagt till en massa tillsatser som inte är bra! Men ska jag ha ex cremfrech och lätt grädde och sånt så tar jag oftast den lättaste grädden till maten på ex 4% och cremferchen på den lätta i stället!
Men som med smöret lätta ex så innhåller den plast partiklar som du inte sen kan förbränna, vilket så klart inte är bra!! och jag vet att light saft kan maju dricka så men man blir mer hungrig av att dricka det tyvär!Men jag tror inte så mycke på lihgt saker!
så allt är vell lite beronde på!

Sen tränara jag ju nu och går och så då går det ju faktist att äta mer husmanskost och faktist äta lite godis och så för jag tränar ju bort det sen;) mqan ska nog inte va för hård mot sig själv för då orkar man inte!!
Där i mot nån månad innan sommaren så kommer jag att deffa kanske 3 vecker el nåttoch då blir det sträng kost;)
Och man kan faktist ta som ex twinfast i mellan måltiderna om man är hungrig och inte vill äta nå onyttigt skit, fför det är för dom som vill gå ner i vikt;) finns godare alternativ tycker jag som NOKA ex den e skit god;)


Nu blir det duschen hejsvejs;)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så bra att du svarar på kommentarer! Bra med tips:) funderar själv på det här med deff innan sommaren, vet bara inte riktigt hur;) bör man ha en dag i veckan ändå som man får äta ex godis på även under deff? Blir du svälld efter någon dag när du ätit godis? Käkar du det fler än en gång i veckan och hur mycket ungefär? Fina armar du har;)