BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 23 februari 2011

Godmorgon

Godmorgon kära läsare;)
I natt har jag bara varit upp 1 gång så det känns toppen, vi gick upp när Jörgen skulle i väg till skolan;) så känner mig lite utvilad faktist , somna ju faktist ganska tidigt! sköönt!
Nu har lille man fått frukost och jag driker kaffe !

Jag har lite av en kris tror jag ............... japp 30 års kris........... fyller ju 30 början på nästa år..
Och börjar undra vart fan tog tiden vägen??? för ca 24 år av mitt liv känns bara luddigt och suddigt! dom 4 sissta åren har ju verkligen varit ett liv och det mins jag ju men åren innan bara försvann ju och var inge liv man kanske vill ha!! Mitt liv började ju bara för 4 år sen och om ett år så blir jag ju 30!!1 helt sjukt ju!!! 30 år hallå!!!! va fan om 10 år är jag ju 40... hmmm
Ja jag har fått en kris och känner mig ganska stressad av mina beslut och val jag ska göra här i livet nu!! Menar man e ju inte ung längre!! därför moste kämpa lite mer en vanligt! vad vill jag med mitt liv?? vad ska jag göra?? med jobb?? bo?? osv... Är det det här jag vill??
Jag känner mig iaf inte som början på 30  känner mig som 22 el nått men vad hjäper det jag fyller iaf 30 nästa gång! puhhhhh...... nej fy fan får lite lätt panik när jag känner att många år av mitt liv bara försvann, och jag han inte med att leva det!! ja det bara hoppas detta försvinner och jag väljer bra beslut och hittar min väg vad jag vill göra , snart, nu!!!
Känner iaf att jag inte har tid med nå skit i mitt liv eller en massa velanden och sånt utan jag är som sagt för gammal för det så en massa fjortis fasoner går bort för mig!


Där med så moste man kämpa för att hålla kroppen  i trim... inte som när man var 18 inte!!!
Är iaf lycklig över att jag fått världens finaste son under dom här åren, bästa som någonsin har hänt!!!

Hissa dissa.............

Jag vill hissa  en annan del av köping, fy fasen vilka goa människor!

Jag dissar Pengar....

Så där ja nu blir det lite frukost så hörs vi snart;)

0 kommentarer: