BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 30 mars 2011

TJEJ KLUBBEN

Var till sjukan på morgonen ang mitt ben i gen, Det sista benet dom tog på åderbråk vart inge bra så var dit i dag och klaga lite då!Så nu ska jag få ta bort en stor åder som sitter kvar då! Fast denna gång med lokalbedövning efter som det är ett litet ingrepp nu! Puhhh jag kommer vara skit skraj ju, tycker sånt där är asss läskigt ju!!Så då får dom fan droga ner mig först och sen börja dra ut åder!! annars kommer jag fasen att svimma!


Sen vart det ner på stan och träffa syster, milo och så kom Lina, så tog en jäkla delokato boll SÅ KLART! I stället för nå kaffe så vart de det i stället! 
Så nu har vi bestämt att vi ska ha en tjej klubb, och en så länge hoppas jag att Linas är med, syster vet jag är med och Jenny.. Och nu vill vi ju självklart mer tjejer ska vara med! Så dom som vill får vara med!
OCH DET GÅR UT PÅ ATT.............
Alla ska lägga undan låt säga 200-300 i månaden om man kan då så om ett par månader halvår, el år så hittar vi alla dom tjejerna på något för dom pengarna , som ex ta en runda att handla nånstans med middag och grönan el gå ut el dra en hotell natt nånstans och gå ut alla el en kryssning el vad fasen som helst!! vad man vill , men att lyxa till det för dom pengar vi alla då har gjort under den tiden och hitta på nått skoj;)DET ÄR VI FASEN VÄRLDA OCH VI KOMMER HA SKIT KUL;)
Ja jag snodde killarnas ide!!! Hörde killarna skulle göra så , så då tycker jag vi tjejer ska med göra så för det var ju en toppen ide;)


Så vore ju latjooo om fler tjer vill vara med, desto fler detso ROLIGARE KOMMER VI HA;)

FÅR SE OM DET BLIR NÅN TRÄNING I DAG DÅ, JAG E SKETA TRÖTT JU!!
HAR NYSS ÄTIT OCH KÄNNER BARA TRÖTT!!
MEN VI HÖRS HA EN SUPER DAG;)5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kostar det att ta bort åderbråcken? är det inte svina dyrt?? :) Ha det fint!

Louise sa...

för mig kostade det som ett vanligt läkar besök efter som att jag har ont i benen men tog mig typ 2år att få i genom det, bråkade med dom som fan innan dom fatta att jag hade ont;) så det kosta de mig inget efterom jag har fri kort;)


louise

Anonym sa...

Okej. trodde det va något du fick efter födseln. Man kan alltså få ont av just åderbråcken? Va de jättesynliga?
Tusen tack;)

Louise sa...

nej det kom med åren mina åderbrok och värre vart det efter jag fick barn!! japp jag fick skit ont i benen sen , och bråka med sjukan hur länge som helst tills dom tog ett ultar ljud på benen och såg att mina klaffar uppe vid ljumskarna inte stängdes som dom skulle el hur det nu var så blodet ibenen inte sirkulerade som det skulle!! så då fick jag ta bort det på sjukan då;)

http://louiseandmom.blogspot.com/

Anonym sa...

Ahh okej okej!!
Tusen tack för ditt svar fina du!
Kul o läsa din blogg!:) Ha det bäst! KrAM