BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 4 april 2011

ang mina bröst

Jag gjorde mina bröst för ca 10 årsen, Det var bland det bästa jag någonsin har kunnat gjort!! Grejen är den att jag hade verkligen INGA BRÖST ALLS!!!! Jag började desutom att träna tidigt och då vart dom ju inte direkt större så jag hade verkligen inget alls , mådde skit över det och vart desutom mobbad för det, vart mobbad för jag inte hade bröst och för att jag var mullitg så jag mådde verkligen piss av det kommer jag i håg! Jag ville bara få kunna känna mig som en tjej, alla andra hade ju nått iaf, neeee men fasen inte jag, tänkte bra länge att va fan dom kanske växer iaf!!! Mmmm ellerhur*!!! Inte fasen gjorde dom det inte!! Så då tog jag det beslutat att operera dom, visste ju att dom här kommer ju aldrig bli större så!!
När jag kom till kliniken i lidingö så visade jag en bild på en tjej och sa att så här vill jag ha tack!! Han bara kolla på mig och sa att men Louise så här mycket kan vi inte få in i dina tidigare bröst!!Nehe men tryck i så mycket du kan då, sa jag!! så då fick vi bara i 450 g i varge bröst så då tog jag det! Det inplantatet jag tog var så kallade HALLONGELE , Det var nå nytt på den tiden och om det skulle gå sönder inuti så kan det aldrig rinna ut el göra nå större konsekvenser om jag förstod det rätt!! Så när jag vaknade upp  och såg mig i spegeln så var jag sååååå sjukt glad;) Äntligen kunde jag få känna mig hel !! Jag måste erkänna att jag tyckte då att jag hade velat ha lite lite större hahaha, ja dum och lite naiv var man ju då, det räckte gott och väl just då! Sjukt glad är jag att jag gjorde dom iaf! 
Det ända problemen jag har haft är att 2 gånger har jag haft sjukt ont i dom och dom har svullnat upp som bara den , men det försvann efter några dagar som tur var! Och sen har jag på vissa ställen ingen känsel alls..
Men som sagt jag är super nöjd annars, efter så många år och har varit gravid och så , så har dom blivit lite knögliga faktist det syns i bland och det KÄNNS!! Men kommer inte att göra om dom fören jag fått ett till barn! så det inte blir nå knas med dom nya bubbisarna;) så då väntar jag tills dess;)


Så jag kan verkligen förstå dom som vill göra bröst om man mår dåligt över dom, för jag vet hur förjävla jobbigt det är!!


Så där då har ni hört min story om mina oäktingar;)

2 kommentarer:

ElaisMamma sa...

Har du ingen bild på hur du såg ut innan du gjorde dina bröst? Puss <3

Louise sa...

jo nånstans gumman, vet inte var! men det var ingen vacker syn hahah, så det vill man ju hälst glömma;) puss<3


louise