BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 19 april 2011

diet

Dieten börjar i dag här hemma!
Nu måste det ligas i lite för att det ska hända nått, och det är ju inte så långt kvar till stranden....Tur man vet exakt hur man ska äta och inte för att det ska funka! ENKELT ÄT RÄTT I RÄTT MÄNGD OCH OFTA, SKIPPA ONÖDIGA KOLHYDRATER OCH SOCKER, SKIPPA INTE ATT ÄTA , DU MÅSTE ÄTA FÖR ATT DIN KROPP SKA FÖRBRÄNNA!! SÅ ÄTA RÄTT BLIR DET NU OCH INTE MASSA SKIT! SJÄLV SKA JAG SKIPPA, PASTA , RIS , POTATIS OCH VITT BRÖD OCH GODIS! DET FÅR BLI NÅN DAG I VECKAN I STÄLLET!KESELLA 1% MED FUNLIGHT SAFT I ÄR ETT TOPPEN MELLAN MÅL, FÖR ER SOM VILLE VETA! LÅTER INGE GOTT MEN DET ÄR DET FAKTIST OCH INNHÅLLER MYCKET PROTIN, SÅ ALLTSÅ ÄR DET BRA OCH MÄTTANDE OCH SMALT! ÄTIT DET MYCKET FÖRR NÄR JAG HÅLLIT PÅ...........
SÅ TRÄNING PÅ DETTA SÅ SKA DET NOG BLI BRA;)


Så i dag blir det kyckling file med hemmagjord tsatziki och sallad ;) mummmms, sen träning sen städa tv , nannnnaaa kudde;)MYSA ME SÅÅÅÅÅ KLART!
Min dag toppen ;)


PEACE VI HÖRS SNART ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tänkte höra var du köpt dom gröna militär byxorna? jätte fin! Mvh

Louise sa...

hej;) tack så mycket, jag har köpt dom för ca 2 år sen, så dom är jätte gamla;) köpte dom på gina trico!! finns ju liknande där nu med tror jag , finns lite överallt har jag sett . mvh louse :)