BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 29 augusti 2011

min lille blir stor kille nu

Skönt räkna i hopp att jag dragit in lite timmar i jobb denna månad med, så det känns toppen, hoppas nästa månad blir lika bra;) Sen var jag in på Jacken Jones i går och sökte jobb , att få jobba lite timmar där med kanske, kan ju lova jag vart lite nervööös;)Men men jag vill ju ha jobb så då lär jag ju våga liksom, så får se då om man kan få löite timmar där med då!Fasen vad kul det vore iaf;)

I morgon är det dags för min lille plutts 1 år spruta , vägning med mmm och läkar undersökning. Sen börjar han på dagis den 12 sep så då blir han mammas stora pojke;) Han har redan fått en 3 hjuling motorcyckel av mig och jörgen i 1 år present , gud vad han älskar den;)Han fyller ju den 8 sep men släkten kommer den 10 sep och firar tror jag <3 Gud vad tiden har gått fort;)

I dag jobb sen dra och träna tänkte jag sen blir det BULLBAK!! jävlar i mig vad jag ska bakla bullar, mmmm och jag och jörgen lär ju äta upp hälften tills det är kallas så lär ju baka mycket hahah;)

Nu får dom sätta i gång med tapetsering känner jag, så det blir nån ordning!! dom kommer till oss på onsdag, tur jag är hemma då , då kommer jag se till att det blir gjort NU!!!!!!!!! Trött på att ha det halvdant hemma nu!

Nu ska jag drai mig lite gröt med linfrön sen jobb såvi hörs puss hej<3