BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 5 december 2011

fortfarande måndag

Nu gjort en massa mosten , nu väntar jag in min lill fis och stor FIS hahah<3Tagi en dusch och känner fan vilken stor näsa jag har.... fyy fan

ska sälja mina kära  nelly skor, är 15 cm klack så kan inte gå i dom, tyvär , har ändast prövat dom, så knapt andvända!! ser ut som en full fjortis i dom ju hahah, så moste köpa ett par med mindre klack!!

för 350 plus frakt

hej svaejs


tur man fattar så jävlar mycket

Känns ju i bland som man har en hjärna som en 5 åring el nått!!

Och csn krånglar men pluggandet har jag börjat fatta lite nu iaf , men jag hade satt kursen på för tok kort tid så nu satta ejag den på längre tid! Vad trodde jag liksom , men som vanligt ska jag ta på mig för mycket när man inte är I TOPPFORM , nej då ska man ta på sig för mycket och tro man är nån super kvinna!! så nu har jag till maj på mig iaf, skönt! så mste jag in till cul i morgon med och lägga till lite fler kurser till våren, det blir bra det, så jobba mer ja tack , nu när cul ska krångla , i värsta fall får jag klara mig uatn dom . bit i det sura äpplet, fast det är man redan vad vid så! Så har tjafsat lite med dom ,städat , tvättar , pluggat , gjort nå test! Nu ska banken ringa upp och kolla om jag moste ta mig till bersjö för att få ut papper på mamma ang döds bo anmälan eller om det räker att ta det på telefonen!! HERREGUD känner jag bara , så jävlar förrvirrad!! Fattar inte att det ska räcka att åka till swedbank i hudik !1 nej förstår ni det är en fri stående bank?!!! idioter... varför har vi en bank jävel för?? man kan snart inte ta ut pengar på sin egen bank, man kan inte ta kontoutdrag på en bank som heter samma namn utan man moste åka land och rike runt för det!! Lägg ner banken i stället vett ja!

Mmmm lite ilska fick jag ur mig nu hahaha tack för det!
Så då var det bara plugga kvar då, ringa skit försäkringskassan , skick brev till csn, ta kort på saker och lägga ut på blocket!ja jaust det damsuga med ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skulle helst bara vilja hämta min plutt och baka pepper kakor med han och mysa;) Men det får jag göra sen!

Sen vill jag ju så gärna börja dansa ju!! streetdans och poledanse, fan vad kul!Både kul och sen får man super snygg kropp av det , slimad :)
Vet ni vart man kan göra detta så säg till snälla???

nu ska jag fortsätta med mitt hej då;)