BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 6 december 2011

trött tisdag

Vaknar ju typ flera gånger på nätterna, sen vakna av att jag krampa i magen så då är det bara gå upp och käka en macka eller nått och andas lungt sen vara det bara och gå och lägga sig i gen . Men jag är fasen trött hela tiden!!

In i dag till stan och var och lämmna gym kläder till älskling , sen träffa syster käka lunch på 24 an , upp på försäkringskassan och till skolan och snacka lite! Så bra av mig då har man gjort lite nytta och träffat lilla syster<3 Sen bjöd vi över Fredrik och syster på middag , syster var ju liksom lite sugen på ribbs då hon visste vi hade käkat det , JAPP SÅ DÅ VART DE DET I GEN;) hahah, Köpte 12 kilo för lite mer en 1vecka sen så därför vi käka så mycket av det, men det är ju göttans;)

N u sover min lilla prins och jag känner mig utslagen, har börjat fått som nå tryck mot bröstet andra kvällen i rad nu , som nån jävlar ongest, så blir tungt att andas och känner bara att saker och ting är tungt, så fort kvällen kommer och man sätter sig ner så kommer det! Skit drygt!!!


Lille man fick en sako säck av sin farmor i dag <3


Man kan faktist äta själv mamma<3


Pappa med för den delen hahah..

Hahaha kolla jörgen s min;)
Freddan och angi ;)


Detta var min dag det ;)

kramis<3