BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 13 december 2011

nu vet jag och det är blandade kännslor

Äntligen ringde läkaren från st -görans sjukhus i går och berätta ang mammas död , vad som i gentligen hände!
Känns skönt att veta samtidigt som då slår jag tanken dit att hon verkligen är borta och då¨blir det sjukt jobbigt!!
Men iaf så var det så att stora kropps puls ådern hade sprukigt, och när den gör det så finns det inget att göra , utan då är det helt kört!
Och jag fråga vad hade förorsakat detta?? och vad hade kunnat hindrat detta ??? Då sa han att inget hade kunnat  rädda detta även om hon hade legat på sjukan och dom hadde sett detta! Och det är inget som har förorskat detta heller, jag fråga ang stress , mediciner och allt . Men han påängterade att finns inga mediciner eller nått louise som har gjort att din mamma har dött!! För hon åt ju mediciner för massa olika saker för hon var ju dålig innan hon dog , men det hade inget med hennes död att göra alls, sa han flera gånger och poöängtera detta för mig!!Så det känns skönt iaf att veta ! Så vätskan dom hade sett runt hjärtat när hon dog , som dom försökte få bort , var ingen vätska utan det var blod som hade samlats där då pulsådern sprak! Jag fråga om han trodde hon hade lidit nått innan?? Och det trodde han inte att  hon hann göra för det gick så fort! Men förmodligen så har mamma haft tunna blodkärl och haft en lite reva ett tag på pulsådern och då kan man få ont i rygg osv, och jag vet hon hade ont en längre tid och hon sökte HJÄLP LÄNGE , tog prover då hon haft ont, spytt , haft knutar på halsen osv, men vart aldrig tagen riktigt på alvar!!! OCH DETTA GÖR MIG PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ARG!! Hon var på sjukan minst 2 gånger i veckan i flera år då hon vart riktigt dålig och fick åka in akut hela tiden!! Så att hon fick lida bra länge innan hon dog är det ingen tveckan om!!!Jag pratatde med mamma varge dag innan hon dog och vet hur jävlar illa det var , och det enda hon längtade efter var mig och syster och sina barn barn!! Jävlar skit att vi inte han komma ner den helgen innan hon gick bort<3 Det är ofta i vården man bara blir kastad i ett hörn och inte trodd!! Lika så har hänt mig!! Jag lovar er jag har varit orolig och rädd för att något ska hända mig , nått med hjärtat, och spesielt att nått som hände mamma skulle hände mig!! innan jag fick veta vad som mamma dog av så har just denna sak var min största SKRÄCK!! Och så fick jag veta att mamma dog av det, inte konstigt att man blir nojig själv! Jag har själv haft sjuka smärtor i ex armar och rygg då sökte jag upp läkare , för jag grina mig till sömns, då fick jag ta prover och så, då sa dom att anej men louise det är ingen fara med dig allt ser såååååååååååååååååå bra ut!!! Jo eller hur!!
Sen kom jag till gävle sjukhus och då ser dom att jag kan ha nå rematskt i mig för jag kan få kramp då jag håller ex i en penna eller plattar håret och när jag får feber så får jag mycket ondare i kroppen en , en annan hade fått, så det var just ett sånt prov som var för höjt! så dom ska kolla detta i gen om 3 månader så får vi se då i gen!! Vi har det i släkten så kan komma där i från i så fall!! Och jag har sökt hjälp för hjärtat, magen osv men man blir liksom inte tagen på alvar! Vi har canser, blodproppar, strocke, hjärnbödningar , högt blodtryck osv i våran släkt! Och mina morbröder dog ,min mamma dog så klart man vill veta om man själv har nå fel! Med tanke på att jag inte mått bra själv!

Ne Men så jag kan känna mig skit förbannad på dom läkarna som inte sa det var nå alvarligt med mamma nför det vet vi alla att det var! Hon var som ett benrangel och mådde skit i slutet av sitt liv, och det gör skit ont att veta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!