BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 13 januari 2012

fredag den 13 de

Läskig dag , hahah fredag den 13 de ;) Nej då inte alls faktist!
Inte mycket sömn i natt då lille man skulle sova i samma säng, sparkas och kramas och pussas hahha , dock mysigt men trött i morse vill jag lova, så somna en snabbis då han åkt till dagis, ont i pallet men men det går endå;) Trött på vara trött och vara dålig till och från men nu är det inte lång tid kvar inte, så bara stå ut och göra nå kul sen, jippi jag längtar;)
I helegen kommer Jörgens bästa vän så dom ska göre nå skoj och jag och patrik ska mysa mysa och käka godis och kolla vad syster och Milo ska hitta på i helgen tänkte jag;)


Inget jobb vad jag vet en men blir det nått så tar jag det såååå klart!
Annars händer det inte så mycket , håller på med pluggandet och så och försöker bara ta i genom mig när det blir dryga dagar , då jag vet detta går över sen , men när det väl slår till så vill jag bara slåå nån på käften!!! Men jag vet varför och jag vet det går över!!


Men allvarligt!!!!!!!!! skratt retande när människor försöker vara bättre en andra hela tiden och dölja sina egna problem och lyfta fram någon annans hahahh.... pinsamt jaaaaaaaaaaa!! Alla vet liksom! 


Men puss hej nu ska jag fixa och dona lite så hörs vi sen ;)

0 kommentarer: