BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 28 januari 2012

mysig

Fredag vart det till slut , var ut och käka med syster och freddan på 49 an, sen vart det texas, själv drack jag en cola älskling drack nå öl. Var lungt men jävligt skönt att komma ut sväng faktist:) Men man känner ju att alla är ju fulla när man kommer ut och vara nyckter själv kan  vara bra drygt när andra är fulla , fy fan vissa man såg var ju piss fulla och baa bläää kände jag. Och skulle lika gärna kunna snea ur  på nån kände jag men jag höll mig lungn, nån töntig liten brud som stod och tog Jörgen i armen och börja dra i han! Ja vad säger man, huvudsaken är väll hur han är i sånna lägen!!!Sen hem och bara myste!

Nu är jag och lille man uppe och myser , jörgen sover ut ,i morn är det min tur, skööönt hahah:)
Var prat om att gå ut i dag med , men hallå , 800 asss fulla människor och nyckter jag , neee skulle inte tro det! Inte ens kul , okey ut och käka och så men inte nån jävla brak fest med dryga människor! Ne det får det bli när jag själv kan ta en bärs:)
I dag ska jag sola hade jag tänkt kanske ta en fika på stan och så, sen ska vi faktist kolla på en lägenhet i stan, fan vad nice, en 3 på 75 kvm, mitt i stan , ser sjukt nice ut utan på iaf hahah, ne men den är desutom billigare en den vi bor i så mitt i stan, fatta guld om vi skulle få den !!! ja tack...
Så det ska bli kul och se hur den ser ut , fan man spara ju pengar med om vi skulle flytta in , nära till , jobb, syster och allt , fan vad skönt:)

Ne nu ska jag bada med patrik, hej svejs:)

0 kommentarer: