BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 6 mars 2012

LCHF OCH GI TROR JAG PÅ , SÅ NU BLIR DET KÖRA DET FÖR MIG,TIPS,MOTIVATION

HAR KÖRT LITE FÖRR MED GI METODEN , DÅ TRILLA JAG NER 13 KILO I VIKT , DOCK SÅ VAR JAG UTE OCH GICK EN MASSA MED OCH GICK PÅ PASS 2 DAGAR I VECKAN! MAN SKA KOMBINERA ÄTANDET MED TRÄNING UT OCH GÅ FÖR ATT FÅ BÄSTA RESULTATET TYCKER JAG IAF:)
LCHF ÄR TYP SAMMA GREJ , BORT MED SOCKER , MJÖL OSV , SKIPPA MASSA LIGHT OSV! FAST DET DÄR MED LIGHT HAR JAG JU SAGT FÖRR ATT DET ÄR BARA SKIT! iNNEHÅLLER MASSA ANNAT TOK DET I STÄLLET , SOM KNAPAST ÄR BRA! FÖR MIG ATT TÄNKA PÅ DETTA NÄR JAG ÄTER FUNKAR FÖR MIG IAF NÄR JAG GER MIG FAN PÅ DET IAF, TYCKER INTE DET ÄR SVÅRT ELLER EN STRÄNG DIET ELLER ATT JAG SKA BEHÖVA KÄMPA GÄRNET FÖR ATT KOMMA NER , UTAN MAN BLIR MÄTT, ÄTER TYP SOM MAN GÖR INNAN , VÄLJER BARA BORT DET ONÖDIGA , HELA FAMILJEN KAN ÄTA SAMMA MAT FAST JAG PLOCKAR BORT, ÄR INGEN DYR DIET SOM MÅSTE KOSTA MASSA PENGAR MAN INTE HAR! SJÄLV ÄR JAG JU SOCKER TORSK SÅ TILL EN BÖRJAN KAN DET BLI LITE JOBBIGT MEN SEN VÄNJER MAN SIG, OCH VILL MAN TA EN COLA , SÅ TAR JAG DÅ I STÄLLET EN COLA ZERO! sÅ TÄNKTE JAG SKA BÖRJA MED DETTA I GEN JAG SÅ KOMMER JAG SNABBARE I DEN FORM JAG VILL:)
FINNS EN JÄVLA MASSA OLIKA SETT MAN KAN ÄTA PÅ FÖR ATT TAPPA VIKT MEN ALLTSÅ HALLÅ, FÖR MIG SOM ÄR MAT GLAD OCH BLIR GALEN OM JAG INTE FÅR ÄTA SKULLE ALDRIG KUNNA LEVA PÅ NÅ OLIKA SMAKER AV NYTTIGA SHAKAR BARA , DÄR MAN INTE FÅR ÄTA NÅTT! NO NOOO BIG NO! NEJ MOSTE ÄTA FÖR MÅ BRA , SEN ÄR DET SÅ ATT MED DOM STRÄNGA DIETERNA SOM VISSA GÖR, GÖR OFTAST ATT DU GÅR UPP MINST DET DU GÅTT NER EFTER ! DET HÄR KAN DU JU KÖRA HELA TIDEN OCH MÅ SAMTIDIGT BRA! SEN KAN MAN LÄGGA IN ÄTAR DAGAR MED I DET, DET HADE JAG FÖRR ATT JAG ÅT EX VAD JAG VILLE PÅ LÖRDAGAR, SEN FÖLJDE JAG DET HÄR I GEN RESTEN AV VECKAN! FUNKADE MER EN BRA FÖR MIG IAF! MAN ÄTER DESUTOM CA 6 GÅNGER OM DAGEN ,MINDRE PORTIONER , VANLIG GRÄDDE, OST , KÖTT , FISK , GRÖNSAKER OSV!!!

SÅ NU SKA JAG PEPPA MIG SJÄLV TILL DETTA I GEN OCH JAG LÄGGER ÄVEN UPP LITE RECEPT TILL MIG OCH ER OM NI VILL HA LITE TIPS :)Kärleksmums/Kokosrutor


Portioner: 15 bitar
Källa: Ett Liv i Balans Ellinor
Visa alla recept för: Ett Liv i Balans Ellinor 

Foto: EllinorIngredienser:
Chokladbotten
3 ägg
1 dl sukrin melis
0,5 krm stevia eller 1 tsk flytande hermasetas
1,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
4 msk kakao
1 dl grädde
75 g smält smör

Glasyr
100 g mörk choklad minst 70%
1 dl vispgrädde

Topping
1 dl Kokosflingor

Gör så här
Sätt på ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i en form på 20*30cm. Vispa ihop ägg och sötning. Lägg sedan i mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver, kakao, vanilj och rör om. Vispa sedan ner grädde och smält smör. Häll ner smeten i formen och grädda i 18 minuter. Under tiden kan du göra glasyren. Värm upp 1dl grädde i katrull och lägg i chokladen och låt smälta. När chokladen är helt smält så ställer du undan glasyren och väntar på kakan. När kakan är klar häller du över glasyren, strör över kokosflingorma och låt svalna.

Njut!!
Foto: Ellinor 


                                         FOTO HELENA.


Ingredienser: 
100 gram smör
100 gram kokos + ev. garnering
1-2 matskedar sötningsmedel, t.ex. sukrin
2-3 matskedar kakao
2 matskedar kallt kaffe
1 tesked vaniljpulver
Gör så här 
Låt smöret stå framme i rumstemperatur så att det blir mjukt. Blanda allt till en smet. Sötningsmedel tillsätts efter smak, och man kan använda valfritt sötningsmedel som t.ex. sukrin, stevia eller vad man har hemma. Tänk på att stevia är mycket sött varför det måste doseras annorlunda - tag mycket mindre än i receptet och smaka av.

Vaniljpulver är ett kolhydratfritt alternativ till vaniljsocker som man kan hitta bland bakartiklarna i affären.

Forma till ca 20 bollar och rulla i kokosflingor. Chokladbollarna kan varieras genom att rulla dem i hackad mandel eller hackade jordnötter istället.
KÄLLA , RECEPT : HELENA 

SÅ DÄR JAG MINA GODIS SUGNA BLOGG VÄNNER! DÄR HAR NI TVÅ GODA RECEPT  NI KAN MUMMSA I KVÄLL ELLER I MORN!

NI KOMMER FÅ MER TIPS FÖR DEN SOM VILL OCH RECEPT PÅ MYCKET MER ;)
ps: hur ni andra ser ut skiter jag i detta är för mig själv då jag vet att jag gör detta för då MÅR JAG BRA:) ALLA ser olika ut och vill nå olika mål, JAG VET MITT MÅL så då kör jag det här! för dig som vill ner lite, eller mycket eller inget alls det avgör man själv! men en sak är viktig att komma i håg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÅ BRA;) många förnekar och tror dom mår bra , men det lyser i genom dom att det inte alls är så! Man mår inte bra av:::
Att inte röra på sig och äta förmycket av det som inte är bra för kroppen..... läsk , juice, är samma skit, lika mycket socker i båda, eller en smarig kebba från pizzan, och massa annat.. NEJ DET MÅR INTE DIN KROPP BRA AV! en gång i bland tar ingen skada men att leva så mycket mår man inte bra av, man blir deppig, orkeslös, osv, you name it...DÅLIGT SJÄLVFÖRTOENDE ???? SJÄLVKÄNSLA???
                                     JA........

inte för alla kanske men det finns nog många som känner i gen det här! jag har varit en av dom!
dom som tröst äter ,matmissbruk, finns hjälp att få med det med : )
JAG HAR HAFT MATMISSBRUK, DROG MISSBRUK,BULIMI,TRÄNINGSMISSBRUK,SOCKER TOKIG! 
inget av detta har jag nu förutom då att jag är lite tokig i socker då:) men ska skärpa mig med det nu jag med :)
                           HJÄLPMEDEL TILL
                               LCHF :) GI!
GLÖM INTE VATTEN, TRÄNING, UT OCH GÅ , FÅR OSS ATT MÅ BRA:)glöm inte !
se ut som du vill ,trivs med dig själv om inte gör så du trivs i stället!
alla ser olika ut och vill se olika ut:)
alla är fina<3
men när du inte mår bra då borde en tanke väcka dig?!

olika kroppar olika
mål:)
DET HÄR ÄR JAG I OLIKA PERJODER I
LIVET

kör hårt brudar:)

0 kommentarer: