BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 25 mars 2012

sommar tid

Det gjorde det ju inte lättare när patrik vakna vid kvart över fem i morse, poch jag somna kanske vid halv tre , jag hosta flera timmar innan jag kunde somna, kan lova jag är mer trött en vad jag var i går och att man fortfarande är tok förkyld gör ju inte saken bättre! Ringde 1177 i går när jag börja blöda som fan genom näsan med i går och hosta som fan , hon ville jag skulle komma in i dag men jag pallar inte sitta på nå sjukhus i gen!!!! får vara som det är så hoppas jag det går över!


Patrik ögon är inte bättre en, så jörgen får vara hemma med han i morgon, han kommer inte att få gå på nå dagis då inte! Är lite så där lagom trött och less just nu! Hade jag fått vila nångång så hade det här säkert varit borta för länge sen , men när man är ständigt trött och fullfart på den lille så klart kroppen aldrig hinner återhämat sig! illa mående har jag fortfarande lite men inte spytt nått , tror det mycket med beror på tröttheten! Kom på kl sju i går att jag kanske bore ha ätit nått , ingen matlust för fem öre, så tvinga i mig lite så hoppats på må bättre!


verkar som man tror man kan behandla mig hur man vill i bland , och säga vad man vill ,bete sig osv... hmm ...Har iaf slutat att bli förvånad. 


Kul att det känns som man ska spy varje gång man ska plocka ner patrik från bordet eller  vart han en ska klättra hela tiden!


ha en bra söndag alla ni , hoppas ni mår prima;)0 kommentarer: