BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 15 januari 2012

frisyrer och färger jag funderar på att göra
Men vilken skulle passa mig bäst??

godmorgon måndag

Uppe gjort klart lille man , killarna har åkt och jag moste plugga!
Hoppas min kropp orkar med träning i dag , japp i går sålde vi gammla vagnen , skönt då var den borta! Hade velat solat i dag så kanske man kommer i kapp med lite färg , får ta det då vi lär åka och handla lite food, det börjar bli tomt nu så vore ju på tiden liksom;)


Blir så jäkla arg när jag inte orkar nått på gymet så hoppas jag orkar lite mer i dag!


Men hörs sen nu lär jag plugga lite puss hej


JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!

Känner för att typ byta frissa , färg, och lite sånt , vore liksom kul med lite förändring och nytt!! Så på med en tatuering den 27 de fasen vad som behövs och skulle vara lite latjooo

söndag

Härlig söndag men trött, vakna vid sju tiden upp med lille man , men lille man vakna i natt av att hans pappa snarka så högt så var vaken med lille man nån timme! Jävlar vad det stank sprit i sovrumet då hahah, fyyy fan, japp han och jonny var ut i går så det var kul för dom , men japp lite skade glädje när älskling var bakis hahah;) Nu har vi käkat fajitas och busar med lille man, ska ta och diska snart sen blir det lungt med en film till kvällen;) Toppen söndag , så jädra härligt att inte vara bakis!Vart godis för mig i går sen slokna jag vid elva, söönt söönt:)

Puss hej<3