BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 23 januari 2012

ge mig sommar

Jag vill ha sommar nu tack!!! Sitter och glot runt på nätet . OM JAG HAR HITTAT SNYGGA KLÄNNINAR PÅ NELLY?? oo yes:) Snygga kläder överhuvetaget! JAG VILL HANDLA!
Så vill darling min ut och hinka öl , japp då blir det nät handla för mig hahaha, PERFEKTOO:) Fast i gentligen borde jag ju få handla nå iaf med tanke på hans 2 resor innan hahah, jo klart får!
Vart helt kär i vår och sommar kläderna ju, så nu mina damer så , blir det ut och gå , dra i gång bättre med gymet , käka lite bättre ne vad jag gjort för att få må lite bättre, INTE FÖR ATT JAG SKA TOK BANTA ELLER BLI SMAL! UTAN FÖR ATT MÅ BÄTTRE, SOM VI ALLA VET SÅ MÅR MAN MYCKET BÄTTRE AV ATT ÄTA NORMALT MED EN BRA KOST , RÖRA PÅ SIG OCH UNNA SIG DET DÄR LILLA EXTRA , BARA FÖR ATT FÅ MÅ BRA ! Så nu jävlar vill jag ha sommar och ny brillor och glida runt i snyggt och må toppen! Fasen vilken bra sommar det kommer bli, allt detta är över och änu en gång har man klarat av det man inte trodde var möjligt!

När jag sitter på jobbet så funderar man en del , då man ska försöka vara vaken och känner liksom att jag uppskattar lite mer det där jag inte kanske gjor på ett tag då allt bara , försvann i allt annat , all stress och , ongest , oro över allt annat , så att uppskatta det andra har liksom bara försvunnit , men när jag sitter och tänker till så ser jag fram i mot att allt bara ska lägga sig och få bli bra IGEN! och saknar .

Man glömmer liksom bort och i stället , så blir det ett evigt tjat , gnäll och bara skit av allt! Fan inte så jag vill det ska vara heller. Kan inte vara lätt för omgivningen heller, och svårt samtidigt för mig att förklara. Men under dom här snart 3 åren , har vi gått i genom för mycket, så finns inte så mycket mer som  vi inte skulle klara av . Nu kom det tyvär mycket på samma gång! Och jag har vid ett få tal gånger bara känt att jag ger upp nu!! Men en har jag inte gjort det och jag kommer inte göra det heller men , kännslan har varit där och den kommer komma flere gånger , men försöker ändå se framåt och vet att detta kommer bli ett minne bara tillslut! Allt annat som händer på sidan av , el i min närhet , familj osv det är nått jag får hantera!
MEN NOG SNACKAT OM DET! nU VILL VI HA SOMMAR OCH LIGGA OCH SOLA OCH BADA OCH BARA HA DET BRA TACK:)

KOLLA IN NELLY IAF, HADE JAG KUNNAT HADE JAG HANDLAT I HJÄL MIG hahahMen nått sommar , eller bara snyggt blir re , vi hörs:)

mammor och mini modeller

Satt och kika lite på jobbet, vissa undrar man ju hur fan dom tänker , kan vell ah delade åsikter om det , men kan abslut tycka vissa mammor är lite väl mycket! Fan låt barn vara barn!!

Så jobba natt i natt då , hoppas på jag hinner med bussen som går sju och inte moste vänta in nästa, är ju redan trött liksom! Men i morn då hoppas jag verkligen på att kunna sova lite men känns som jag har häken full av samtal och annat jag moste göra , så var det där att lära sig koplla bort det!!1 Mmm just det! Det är ju jag verkligen jätte bra på. not!

Men hoppa sni andra får sova gött snart , hörs i morn puss hej:)

Det är ju inte bara 1 biverkning!!!!
Oro, ongest , dåliga tankar om sig själv , sömnsvårigheter , torra utslag på kroppen , Produserar för mycket hormoner i köldköttlarna, nu kanske man åkt på luftrörskattar med, Jobbigt med andningen , trött , inflensa , arg , ledsen ,mmm mmm mmmm ............. en hel jävla lista!! vi hörs

stress

Känns det som , som om jag har massa att göra reda upp i dag innan det är dags för natt jobb!! Möte vi tre , sen fixa lite på arbetsförmedlingen , fixa A kassa, ringa lite roliga samtal, kolla lite av mina möjligheter! Fixa med mammas gammla!! Ongest får jag bara jag tänker på allt!!!!!!!!!!!!!!! Trött på att vara den som ska fixa med allt!! Låt mig vara känner jag, ingen jävlar ro i kroppen alls! 
I går efter jobbet mådde jag riktigt piss, kunde knapt röra på mig !


Känner att jag har nog med mitt eget mående just nu men som om det skulle räka?? nopp, då ska man ha ansvar för allt annat samtidigt och oroa sig för papper ang mamma,mormor osv.... orka..
jobb, framtidens oro, och bläää för allt!!!!! 


Men nu ska jag sätta i gång vi hörs:)