BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 16 mars 2012

LÖRDAG MORGON

BÖRJA MED ATT HELA LILLE MAN OCH SÄNG VAR NER KISSAT , SÅ DÅ NÄR JAG TVÄTTAT AV HAN OCH ALLT VAR KLART DÅ STÄLLER HAN SIG OCH BAJAR PÅ MATTAN HAHAHAH, JA VAD SÄGER MAN!! MEN NU BLIR DET EN MYS MORGON OCH SE HUR LÄNGE HANS FAR SKA SOVA DÅ!! HANS TUR ATT SOVA UT OCH MIN I MORGON:) GUD VAD JAG SKA SOVA DÅ!!    IGÅR KVÄLL..............NÄR PATRIK TOG PÅ MITT ANSIKTE I GÅR DÅ NÄR JAG HADE ANSIKTSMASK DÅ SA HAN TILL MIG " MAMMMA  GAMMAL" HAHAHAHAH:)


äntligen helg

jobbat hela veckan gått upp bajs tidigt , lämnat , hämtat jobbat osv så är totalt slut just nu! fortfarande paj i ryggen , trodde de skulle gå över men nee. tur det blir en lung helg:) Blir plugga i morn iaf och träffa lilla syster<3


Nyss käkat och städat och fixat , killarna badar och jag känner mig halv död i soffan så en dusch och somna i soffan i kväll , fan vad skööönt:) Men jäklra vilket skönt väder det varit i dag:) vart så varmt så slängde av mig jackan på vägen hem och kändes ju som sommar, fan vad jag längtar till sommaren:)


Ja vad hände i går??? joo dumpa varandra kasta ringarna osv!!! jo men ni vet ju hur det kan vara , varför det vart bra i dag är för att vi inte slutat älskat varandra utan för att det en jävla massa tjafs och skit hela tiden som bara är onödigt , slarv, lathet , less, arg , osv.... men känslorna finns ju kvar så då vill man ju fortsätta!! men så less jag varit nu ett tag var länge sen jag kände och det handlar ju om allt runt omkring, det där lilla extra som bara försvann , och allt bara vart en tråkig vardag!! jag man glömmer vissa saker och då blir det lätt bara tjafs! Så vi båda har mycket att jobba på ! Och jag kan bli spy färdig på att jag skämt bort min käre sambo så mycket med att man gör allt så nu blir jag i stället galen på att man aldrig får nån hjälp MED NÅTT!!! alltså hallå!!! jag är ingen städ tant eller morsa till den jag ska vara tillsammans med så är det bara!! trött på det!!! och jag har mina dåliga sidor och betenden, men till slut bara brister det!! Men kärleken finns så varför inte!!
Kasta 3 år med ett jävla kämpande åt helvete vill man ju inte heller göra! har vi klarat allt tills nu så borde man klara mer! Men visst allt går till en gräns! 
leva nu och försöka ta var på tiden som är just nu iaf! det viktigaste är att Patrik är lycklig! Och jag tror inte på att man ska vara i hopp för barnens skull om man inte mår bra i det själv , då ska man vara själv så blir kanske även barnet lyckligare, för allt påverkar dom eller det!! 
så skulle aldrig hålla i hopp för patriks skull , det skulle bara göra honom mer illa en nytta!


Ne nu ropar dom så där var den friden hahah, puss hej