BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 3 april 2012

ORDEN GÖR ONT, DET HÄR GÖR ONT , MEN DET FRAMTIDA KAN GÖRA ÄNU ONDARE!
DU ÄR BESTÄMD OCH HAR SAGT DITT VI FÖRSTÅR INTE VAD VI VILL HA FRAM AV VARNDRA , VI TYCKER OLIKA OCH FÖRSÖKER SÄGA VÅRT MEN KOMMER INGEN VART , VILKET GÖR ONT! DU HAR BESTÄMT ATT DITT SETT ÄR RÄTT, DU VISSTE ATT ETT HALVÅR AV MITT LIV SKULLE BLI TUFFT OCH ATT JAG BEHÖVDE ETT ANNAT STÖD DÅ! VILKET JAG HADE GETT DIG OCH HAR GJORT DÅ DU HADE ETT TUFFT ÅR! JAG FANS DIG TILL HANDS OCH GJORDE ALLT FÖR ATT DU SKULLE KÄNNA DIG TILLMODS!
HADE JAG INTE TAGIT DETTA HALVÅR OCH GJORT DETTA SÅ HADE KANSKE  MIN HÄLSA EL MITT LIV INTE FUNNITS SÅ LÄNGE SOM JAG HADE VELAT! SÅ VAD HADE JAG ATT VÄLJA PÅ??!!! JO GÖRA DET HÄR , MÅR SKIT , OCH HOPPAS PÅ ETT STÖD FRÅN MINA NÄRMSTA, OCH FATTA ATT DEN RESAN KOMMER BLI TUFF , DÅ JAG INTE KUNDE GÖRA NÅTT OCH HOPPAS PÅ ATT JAG FICK MINA NÄRAS STÖD , ETT HALVÅR VAD ÄR DET??? SEN HADE JAG FÅTT ETT LIV TILLBAKA OCH EN HÄLSA!

MAN KAN INTE SÄGA NÅTT , TYCKA NÅTT , UTAN BARA VAR TYST ! LIKA BRA NU VET JAG OCH KAN INGET MER GÖRA , JAG MÅSTE FÅ TYCKA OCH FRÅGA!

ALLA NI ANDRA SOM TYCKER OCH TÄNKER SÅ JÄVLA MYCKET , KANSKE INTE HAR SMÅ BARN OCH INTE FATTAR SITVATIONEN PÅ SAMMA SÄTT!! LIVET LEKER FÖR ER OCH DÅ KAN NI GÖRA VAD NI VILL MED! DET ÄR INTE LIKA ATT HA SMÅ OCH FÅ VARDAGEN ATT GÅ I HOPP OCH FÅ BÅDA ATT FÅ SITT OCH VARA PÅ SITT OCH GÖRA SITT!!

JA JAG HAR INTE KUNNAT GJORT ALLT OCH KAN INTE GÖRA DET JUST NU HELLER OCH DET VISSTE DOM RUNT OMKRING MIG MED , JAG BAD DEN DAGEN OM 1 SAK!! SKULLE JAG DÅ HA VALT ATT INTE GJORT DET OCH ÅTER VALT ATT TAGIT MIG SJÄLV I SISTA HAND! NEJ FAN JAG FÅR GENOM LIDA JUST NU OCH HADE DET VARIT NORMALT SÅ HADE MAN HAFT ETT STÖRRE STÖD I DET!
NEJ JAG HAR INTE VARIT MIG SJÄLV PÅ ETT TAG MÅTT SKIT, DÅLIGT HUMÖR OSV...DET VISSTE VI... JAG ÄR PMS HUMÖR OCH DEPPIG TILL OCH FRÅN! MEN DET ÄR INTE BARA JAG!

ORKA ORKA JUST NU I GEN.............. ORDEN SA MYCKET SÅ NU MÅSTE JAG TA TAG DET HÄR MED! DITT BESLUT HAR DU SAGT SÅ NU SKA MAN BARA FÖRSÖKA HANDSKAS MED DET!

iaf , HAR MAN SOVIT MAX 3 TIMMAR I NATT , SEN VART OCH LÄMMNAT LILLE MAN , VARIT TILL HC, VÄGDE MIG OCH FICK EN CHOOK! KUL ATT MAN GÅTT NER 4 KILO I GEN!!! NOPP...MÅSTE IN TILL STAN FIXA MED EN SAK OCH JAG HAR INGA KRAFTER ALLS JUST NU! I MORGON VÄNTAS JOBB..
HA EN BRA DAG HEJ SVEJS..............