BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 28 april 2012

lördag

Just nu full rulle på kusinerna bus, lagat mat , käkat frukt och haft lite tjafs mellan kusinerna:)


Just nu är jag skit trött , varit upp nu varje morgon sen vi kom hem mellen fem halv sex så det känns. I morgon fyller ju min lilla syster år så hon och Freddan är i sundsvall i dag och har mys, som om inte det skulle räcka att han köpt en IPAD till henne , hon blir bort skämd och det är bra ;) Ne toppen kille för syster hon behöver skämas bort lite:) så nu är dom i sundsvall och har mys så Milo ska sova här i natt, sen i morgon så ska vi på kallas hos syster vid 2:) Köpte en present åt henne i går ja, inge märkvärdigt men jag vet ju hon gillar Gina trico:)


Men i morgon med så har jag och älskling varit till sammans i 3 hela år, galet vad tiden gått fort, hunnit fått patrik , haft mot och framgångar, tagit i genom oss sånt vi ej vi kunde, bråkat , älskat , hatat , gjort helt sjuka och galna saker till sammans.Det finaste vi gjort var att få patrik<3 Många många gånger har man bara ehhhhhhhhhhh fy fan dra liksom , men ändå kämpat på och nu då har det gått 3 år!
Så på något sett ska vi ju fira det, vet ej hur el när en men det kommer:)


Just nu är han ute och fiskar och det en härligt väder, funderar på och ta ut grabbarna, men dom är ju liksom helvilda och lite svårt att dra 2 barnvagnar som ni kanske fattar!! Men kankse kan komma ut en stund iaf , blir dom för galna så får vi väll gå in då. Synd dom inte har nån riktig lek park här:)


tjo hej i kväll lär jag somna av lång i trappen upp , nu ska jag busa med mina troll pusssssssssss<3