BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 30 april 2012

röd dag

Uppe med tuppen med lille man , han vakna i natt och var ledsen , men det gick över fort. Nu myser vi i soffan , dricker kaffe:) Underbart väder , ska fixa cyckeln i dag så kan vi cyckla. Vet inte om vi ska till järvzoo i dag el hur det blir, jörgen ska ut och fiska iaf. I så fall åker vi med syster och freddan.


I går grilla vi och kolla på brasan. Vart en lungn kväll:)


här har kusinerna bus byggt en koja<3ha en bra dag pusss hej

UT I SOLEN SKA VI<3

valborg

Och jag fick sov morgon, fan vad skönt:) i dag  ska jag plugga och lille man är på dagis, i kväll blir det grilla och sen gå och kolla på brasan med barn och vänner:)


I morgon är det ju tvär röd dag så då tänkte vi kanske dra till järvzoo med barnen , för syster ska dit och älskling ska ut och fiska el så föjer han med, annars åker jag med patrik själv<3 kolla på djuren och har en mys dag:) Skönt väder så hade tänkt gå ut och gå när jag pluggat lite. Gymkortet har gått ut så lär ju fixa ett nytt så jag kan börja träna i gen, nu har man blivit förrrrrrrrrrrr slapp efter resan och allt!! 


i går fira vid ju syster som fylldeår sen bjöd älskling på plank stek till middag och vi hade mys för vi fira 3 år tillsammans, så vart en mys kväll med god mat:)


men ha en toppen valborg nulär jag sätta i gång , puss hej:)