BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 29 augusti 2011

min lille blir stor kille nu

Skönt räkna i hopp att jag dragit in lite timmar i jobb denna månad med, så det känns toppen, hoppas nästa månad blir lika bra;) Sen var jag in på Jacken Jones i går och sökte jobb , att få jobba lite timmar där med kanske, kan ju lova jag vart lite nervööös;)Men men jag vill ju ha jobb så då lär jag ju våga liksom, så får se då om man kan få löite timmar där med då!Fasen vad kul det vore iaf;)

I morgon är det dags för min lille plutts 1 år spruta , vägning med mmm och läkar undersökning. Sen börjar han på dagis den 12 sep så då blir han mammas stora pojke;) Han har redan fått en 3 hjuling motorcyckel av mig och jörgen i 1 år present , gud vad han älskar den;)Han fyller ju den 8 sep men släkten kommer den 10 sep och firar tror jag <3 Gud vad tiden har gått fort;)

I dag jobb sen dra och träna tänkte jag sen blir det BULLBAK!! jävlar i mig vad jag ska bakla bullar, mmmm och jag och jörgen lär ju äta upp hälften tills det är kallas så lär ju baka mycket hahah;)

Nu får dom sätta i gång med tapetsering känner jag, så det blir nån ordning!! dom kommer till oss på onsdag, tur jag är hemma då , då kommer jag se till att det blir gjort NU!!!!!!!!! Trött på att ha det halvdant hemma nu!

Nu ska jag drai mig lite gröt med linfrön sen jobb såvi hörs puss hej<3

onsdag 24 augusti 2011

för mycket bara

För mycket att tänka på!! Ut med nytt cv, skrivit klart min ide, göra en skiss, jobba på det, ringa en helvetes massa samtal ang dagis , försäkringar, brösten, hinna träna , tvätta, staäda mysa med världens bästa son;) Ja det är lit emycket nu och jävligt rörigt bara!! Så på fredag börjar jag beta av lite till !! Och ja lönen kommer sköööööööööööööööönt! Men tror ni man kan unna sig nått?????????? NEj fast man typ har bott på jobbet! Nopp bara betala allt och se GLAD UT!
Men en ny lur ska jag ha !ja ja mänsan ! skulle skaffat en i phone 4 men fick veta att samsung galaxy s2 var bättre så den får det bli om min käre mormor ville hjälpa mig;) så vi får vellan se;)

Nej allt blir nog bra sen iaf skall ni se baras jöbbe på och se glad ut;)

puss hej nu moste jag jobba<3

lördag 20 augusti 2011

en regning lördag på BUSPALATSET


Så himla mys och jäkligt kul ju;) hahah till och med jag tyckte vissa saker var lite läskiga där ;)

Men en perfekt dag när det är regn ute så;)
Snart blir det mat och massa film, inge väder för vara ute , bara väder för mys <3 vilket passar mig bra <3

Ha en mysig lördag puss<3

torsdag 18 augusti 2011

Allt är inte som man tror men man kan kanske göra det bättre

Känns bra att har börjat tränat i gen. I går vart bröst och biceps och förbräning . Kul att grann tjejen vill träna med då blir det roligare;) och man fokusera mer på olika muskle grupper. Har ju nästan alltid tränat själv el med killarna men nu blir de mycket roligare när vi är 2 tjejer a eller tanter el vad ni vill kalla oss ha ha jag tycker vi är två snygga tjejer i vår bästa ålder;) så är lite mör i kroppen i dag. Kanske hinner träning i dag med får se. Ska ju i väg och jobba vid fyra så kanske bara blir mysa med lille man och fixa med lite annat i dag:) ja vissa saker växer man i från och även andra människor och bra är vell det i bland. Och vem säger att det är lätt att ha ett förhållande? Inte jag iaf. Och det är ju inte lättare när det inte är lätt allt runt omkring en heller. Och den mesta tiden är att vara mamma och pappa och man har delade åsikter och är trötta och kämpar på alla håll. Då brister de lätt. När ska man ge upp? Hur ska man fortsätta? Hur ska de bli osv. Men nu är det ju inte långt kvar tills allt runt omkring blir bra så då moste man ju kämpa vidare och se detta med som en prövning. Det här förhållandet känns som vi varit med om allt så då vill man inte ge upp i förstå taget men allt har sin gräns. Och jag tror fler små barns föräldrar känner i gen sig! Vart tog tiden vägen? Alltså jag lär ju gå till barnomskan med tanke på att jag fått blödningar 3 g på en månad nu och känner mig konstig. Kan ju bero på tress och sånt med men jag moste kolla upp de. Börjar bli drygt känner jag. Nej nu ska jag och patrik äta frukost och leka puss hej

onsdag 17 augusti 2011

tänk vad kul om jag fått varit med på det här


Model Search Scandinavia

Get ready to become famous

 
 
Öppen ansökning fr.om. den första juli t.o.m. den sista september 2011 för tjejer 18 år och äldre bosatta i Skandinavien.
Du kommer att få möjlighet att lägga upp bilder, filmklipp och biografi för att maximera dina chanser att vinna.

Omröstning sker den 15e oktober till 15e november. Top 20 går vidare till "Final". Av dessa tjugo tjejer kommer BMR Sports Nutrition välja ut fem favoriter som offentliggörs den 18e november. Dessa tjejer får hänga med till Fitnessfestivalen (http://www.fitnessfestivalen.se/) den 2-4 december där vinnaren kommer utses på stora scenen.

Ingen tidigare erfarenhet inom modellyrket krävs. Alla tjejer är välkomna att söka eftersom vi inte ställer krav på hur valtränad du måste vara; men du ska helst tycka att det är kul att träna och leva en sund livsstil.

DON’T MISS this lifetime opportunity!

Totala vinstsumman värde över 200 000 SEK!Vad betyder det att vara BMR Sports Nutrition-modell?

• Du får ett exklusiv sponsringskontrakt med BMR Sports Nutrition som gäller i ett år. Gratis produkter från BMR Sports Nutrition till ett högt värde.

• Någan gång under våren 2012 (enligt överenskommelse med dig) kommer du att flygas över till den soliga staden Los Angeles på en tiodagarsresa. Du kommer att stylas och sminkas av en känd Hollywood makeup-artist och fotas av en känd fitnessfotograf till BMR's marknadsföringskampanj för internet och tidningsannonser, broschyrer, kataloger och posters. I detta ingår även videoreklam. Detta betyder maximal exponering över hela världen for BMR Sport Nutritions blivande modell. Strandfotograferingar i bikini i soliga Kalifornien förekommer. Hela resan och vistelsen betalas av BMR Sports Nutrition. På de lediga dagarna kommer BMR Sports Nutrition att arrangera olika typer av fritidsaktiviteter för dig för att göra Los Angeles-resan till en så bra upplevelse som möjligt.

• Att vara BMR-modell betyder inte att du måste sluta med ditt nuvarande jobb eller studier. BMR Sports Nutrition kommer självklart  att vara så flexibla som möjligt och försöka tillmötesgå ditt schema.

• I priset ingår kläder från Better Bodies till ett värde av 6.000 SEK.

• Du förväntas kunna ställa upp och jobba vid branchrelaterade tävlingar, mässor, butiksevents, föreläsningar och dylikt i Skandinavien. Det ingår en ersättning vid denna typ av events och BMR Sports Nutrition betalar även alla resor.
 
Obs: alla bilder och filmklipp du laddar upp måste godkännas av administratör innan de blir synliga.
 
 
 
Då hadde jag behöft tid och mycket mer träning men ändå kul!!! hadde inte haft en changs men en kul grej ju;)

så länge jag vet vem jag är och vad jag vill så finns det inga problem

Ska det inte vara det ena så ska det vara det tredje hmmm!!
Pengar hit och pengar dit!! Kan det aldrig vara nog! Kan tycka att det slössa en massa på skit i bland !Jag kan inte det , För jag jobbar fasen MUTTAN av mig nu för att komma i kapp allt skit med tanke på en förjävla mamma penning man haft!! TROTTS ATT JAG JOBBAT BRA MYCKET I MITT LIV MEN ÄNDÅÅÅ TYCKER DETTA JÄVLA KLAND ATT MAN SKA HA MINDER PENGAR NÄR MAN FÅR BARN!!!!!!!!!! ÄR INTE DET HELT SJUKT ?? JOO!!
Iaf så nu försöker jag komma i kapp med allt , så därför jobbar jag som ett ass, Då är det inte meningen att man kan tro man kan göra och handla lite av varge strunt tills man börjat lösa saker! Det kan jag bli trött på!! Ska man nångång komma i kapp så får man fan skärpa sig och fattta att man kan inte göra allt!!

Så nu fick jag ur mig det.............................

Ja jag jobbar dubbel pass i dag!! Och ska försöka hinna med att skriva ett CV i dag för mitt vik går ut snart och jag moste ha ett fortsatt jobb så är det ju bara!! Min ansökan till mitt projekt är snart klart , så hoppas det går som jag vill , men jag jobbar stenhårt på det!!

Har en förjäkla träningverk i dag var och gymma i går i gen, känndes för jävla bra, så i morn kör jag i gen hårt som fasen, då blir det RUMPA OCH LÅR, MAGEN OCH FÖRBRÄNNA!!
fÖR VET NI VAD??????????? Jag hatar mest på hela min kropp det är min rumpa!! Alltså hallå vart fan tog muscklerna vägen då??? Har ju bara ett jävla daller ärsle ju efter att jag fick barn, inte OKEY. ser ju ut som en hängröv som bara dallrara ju!! Nej fy fan moste jobba upp muscklerna i röva;) Känns toppen att fått börja träna i gen!  jag tar mig den tiden nu, det moste man, min sambo kan ju ta sin tid så varför ska inte jag få göra det?! Ehhh slut tjafsat om sånt jag gör lika mycket vad jag vill och så vart det med det!

Känner mig som att jag inte orkar med en massa strunt längre utan känns som man blivit starkare i bland och bara viftar på huvet nu förtiden,,har haft svårt att säga i från förr men nu säger jag kanske lite för mycket i stället!! orkar inte bry mig helt enkelt!

iaf trött är jag men glad att jag har ett jobb att gå till, men nu moste jag hitta ett till eller flera jobb med tanke på att alla kommer till baka från sin semester nu! Tänker inte vara utan jobb så detså;)

Hoppas jag får träffa söta Lina i morgon ,var ju på tok förlänge sen<3

Och golfen ja hur går den??? har bara varit upp en gång till och slagit lite, men hoppas på att komma dit och träna snart i gen, ärju förjäkla kul iaf , även fast det ser ut som jag skitit på mig när jag står där hahaha;)
Borde ju finnas tid för det med tanke PÅ ATT MIN SAMBOOO HAR TYP BOSATT SIG DÄR!!

Puss hej vi hörs ;)

måndag 15 augusti 2011

min önske lista förstunden

Tapetsera om hemma
Fixa vardagsrumet med möbler ,tapetsering osv
Nytt köks bord
Fixa patriks rum, inreda helt
Åka bort med familjen och ha det mys
Få fortsatt jobb
Få i genom min ide/ produkt
Ta förbaskade körkortet
Leva i nuet och låta allt rulla på i sin takt...

lördag 13 augusti 2011

Allting kanske inte blir som man vill, fast det borde man ju kanske vara van vid nu;) Så tar det lite esyyy så blir det nog bra!

Har mycket att tänka på just nu bara men allt runtomkring blir säkert lungnare! Vill ha lite ro liksom.....

Ja men ha en bra lördag så hörs vi;)

torsdag 11 augusti 2011

trött så man grinar

Jävlar vad trött jag var i går då!! Kännde mig arg, vilsen, och skit ledsen när jag kom hem från jobb!! Allt känndes bara tok och jobbigt!! Helt jäkla orkeslös just nu!! Och jag har en sån himla längtan efter att allt bara ska få vara lungt och bra och inte behöva bekymra sig!! Och jag vill vara utvilad!!!!!!!! Men i dag bränner vi av ett dubbel pass på jobbet!! mycket bra, men jag vill vara lite utvilad med tack........ När jag kommer hem vill man bara ta det lite lungt och bara få vara och ha det mys , men oftast blir det att man ska städa . tvätta , äta och bla bla.....så ja man är totalt slut då eftersom jag jobbar oftast mellan 10-15 timmars pass varge gång! Men ska försöka att sova ut nån dag så kanske man känner sig lite utvilad;)
Sen vill jag bara få ording hemma , tapetsera om och inreda 2 rum osv men allt står bara still ........ Blir ju galen på det...
Sen vill man känna att man får nån tid med den man är tillsammans med och få göra nå mys men neeeeeeeee det kan man ju glömma just nu!!1 ehhhhhhh känner bara att skit samma , kan bero på att jag känner mig ganska less bara och trött just nu!
OCH MIN LILLA PRINS SAKNAR JAG VARGE DAG JAG BARA GÅR TILL JOBBET<3

Nu ska jag sluta beklaga mig hej svejs

onsdag 10 augusti 2011

tänker bli tok rik

På min ide jag har om allt går som det ska!!
Så jag kan umgås med min son mer!! för nu duger ju inte jag, nu duger ju bara pappa....... Så det gör ju lite ont i mig med tanke på att jag haft Patrik så mycket och nu har jag börjat jobba ganska mycket!! MEN DET MOSTE JAG!!!!!!!!

MEN iaf så var jagju på möte i går och det gick bra, nu hoppas jag bara att denna produkt inte finns någonstans!! utan att jag blir själv med den, då kommer detta att gå vägen!! så nu har jag fått en ansökan som ska fyllas i och göra en skiss och lite sånt,sen ska jag se om jag ta patent och skydda mitt namn och så vidare!! Men 1 steg i taget och nu har jag tagit 1 steg iaf! så håll tummar och tuttar att detta går bra för mig! Kommer ju bli mycket jobb till en början så klart sen tänker jag bli tok rik om det går så jag kan umgås mer med min son ;)hahahh...........

Turen är att mitt jobb jag har nu trivs jag sjukt bra med, så det ända man kan känna är drygt är att jag missar så mycket med patrik annars har jag ett GULD JOBB!!!!!!!!!! ;)

Puss hej nu lär jag jöbbe ;)

måndag 8 augusti 2011

hi hi fasen kul

I dag kom mitt efterlängtade samtal!!!
Han som jag ska presentera min ide/ produkt för.. Så i morgon redan kl halv fyra ska jag upp på möte och presentera en av mina drömmar!! Så jävlar vad glad jag är nu!!!;) Så nu håller jag tummar och fan tuttar med att detta går som jag vill!! Ni med för den delen hahah....... Går det inte så har jag iaf prövat och det känns som det är huvesaken faktist! Så jag väntar med spänning;)

Annars jobbar  jag nästan bara så jag är asssaaa trött faktist, skulle kunna somna nu men nej det går icke!

I dag träffa jag syster innan jobbet med patrik, Jörgen jobba så då åkte vi in till stan innan jobbet mitt, snacka lite skit och fika bara;)
Hinner inte med så mycket nu så blir mest att träffas korta stunder, sen blir det jobb,  städa vara mammam osv typ ;)

Hörrni sommarn är ju över snart, VAD HÄNDE??? känndes ju som höst i morse ju!!! Inte okey!!!!!!!!!!!!!!! Fy fasen för vinter!!
Det ända som kan vara mysigt med höst och vinter är mysiga tröjer, snygga stövlar/stövletter och mycket träning... Tända ljus och mys;)
Det dryga är kallt, klä på klä av lille man och regn, slask och snööö yra!! och ett jävla massa skottande, och förseningar!!

Ja just det jag har börjat med golf lite smått på kul och det var faktist för jäkla kul!! Är ju inte duktig men jag slog faktist ca 90 meter med en järn 9a, säger mig inget men älskling tyckte iaf jag var lite duktig hahah;) så det ska jag fasen bli bra på så kommer vi ha massa kul på golfbanan med ju;) toppen toppen!!

Nej nu ska jag sluta babblaaaa vi hörs sov gott sen seeya;)

torsdag 4 augusti 2011

remembers back and nowe


varmt

Helsike vad varmt det är i dag då;) Men man ska ju inte klaga! I dag tänkte jag försöka skärpa mig och ta och träna , när jag jobbat!!  i morn är jag ledig så då kanske jag ska träffa syster yster en sväng;) Fan träffar ju inte nån längre, känns ju inte som jag har någon tid ju!!! Jörgen far och flänger ju men nu ska jag försöka hitta lite tid och fara och flänga jag med!! Snacka lite skit och umgås lite!! Sen får vi se vad man gör sen, passa på att mysa med min killar för sen bli det jobb lör och söndag med... Har ju liksom ingen tid att landa riktigt heller så kan ju vara skönt att bara ta det lungt med! Sen har jag PANICKKKK över att jag moste hitta tid att fixa hemma och pengar moste man ju med ha så klart!! Trivs ju inte alls som det är nu iaf! Men en sak i taget!!

 hörrniii ha en skön torsdag;) puss hej..........

onsdag 3 augusti 2011

sommar


                                   livet <3 <3 <3

måndag 1 augusti 2011

stranden i morgon/ friat i fredags

Japp inte hunnit med det innan så nu jävlar om det blir dåligt väder i morn!! Har ju jobbat en massa och så , så i morn är jag ledig så då ska jag bränna resten av kroppen , för jag kan lova jag ser svart ut upp till nästan hahah... så nu moste man ju sola resten så klart;)

Bränner av ett dubbel pass i dag sen ledig;)

JA OCH JAG DROG JU UPP PÅ SCENEN PÅ HUDIK KALLASET OCH FRIA TILL JÖRGEN I FREDAGS JA!! MMMmm det var vågat vill jag lova men när artisterna var klara på scenen så klev jag upp och sa JÖRGEN VILL DU GIFTA DIG MED MIG??? ja svara han så klart<3 Ja så nu vet ni det!! JAG FRIADE ORDENTLIGT!!! Ja vi tjejer kan faktist med göra det moste inte vara killarna! Jag kännde vell att va fan gör inte han det ordentligt så får vell jag göra det då! NEJ JAG VAR INTE NYCKTER MEN INTE SÅ BERUSAD HELLER , UTAN BARA LITE SÅ JAG INTE SKULLE TYP SVIMMA PÅ SCENEN hahah..
Så  det blir bröllop nästa sommar då;)  så är ju tanken iaf<3

                                       Nu ska jag dona lite så vi hörs gott folk men som ni märkt har jag inte hunnit skrivit men ska bli bättre på det;) puss hej<3